Madonna'nın Türk Dansçısına Tarkan'dan Teklif

Madonna'nın Türk dansçısı Yaman Okur'a megastar Tarkan'dan teklif geldi.

Madonna'nın Türk dansçısı Yaman Okur'a megastar Tarkan'dan, yarınki Ankara konseri için teklif geldi.

Madonna 'nın İstanbul'daki muhteşem konserinde sahne alan dansçı Yaman Okur, Böyle Bir Şey Var Mı? programında Madonna'yı anlattı. Okur, megastar Tarkan'dan aldığı son dakika teklifini de canlı yayında paylaştı.

'ANLAŞIRSAK TARKAN İLE ÇALIŞIRIM '

34 yaşında olduğunu ve 17 yıldır dans ettiğini belirten Yaman Okur, Madonna 'dan önce Celine Dion, Mariah Carey gibi isimlerle çalıştığını söyledi. Henüz Türk sanatçılarla sahneye çıkmadığını ifade eden Okur, yayına çıkmadan önce kendisini Tarkan'ın aradığını açıkladı. 'Beni yarın Ankara 'da yapacağı konserine davet etti ' diyen Okur, Tarkan ile anlaşırsak çalışırım, süper olur ' şeklinde konuştu.

'Buna Madonna izin verir mi? ' sorusuna Yaman Okur, 'Turdan sonra olabilir. Madonna ile zaten kontratım var. O yüzden şimdi hiçbir şey yapamam ' yanıtını verdi.

'TARKAN'IN KLİBİNDE OYNADIM AMA YAYINLANMADI '

Tarkan 'ı beğendiğini söyleyen Okur, 'Aslında8 yıl önce Tarkan 'ın bir klibinde oynadım, Paris 'te çekilmişti ama yayınlanmamıştı. Tarkan beni hatırlamaz, o zaman daha ben küçüktüm ' şeklinde konuştu.

'MADONNA ÇOK İYİ VE ŞAKACI '


Yaman Okur Madonna'yı da anlattı.

'Madonna koreografi konusunda bizi dinler ' diyen Okur, 'Konser öncesi Madonna 'yla haftanın 6 günü 12 saat prova yaptık. Her provaya gelir, gelmek zorunda ' ifadesini kullandı.

Madonna'nın sert biri olmadığını da söyleyen Yaman Okur 'Deli olabilir ama çok iyi biri gerçekten ve çok şakacı. Ben Madonna olarak böyle bir beklemiyordum. Bir anne çocuğuna nasıl kızarsa öyle kızıyor bize ama agresif tavırları yok. Madonna 'nın oğlu Rocco da hep bizimle ' şeklinde konuştu.

'SEVGİLİSİ DE DANSÇI '

Okur, Madonna'nın günde en az iki saat spor yaptığını ifade ederek, 'Sevgilisi İbrahim de dansçı ' dedi.

'İstanbul'da bütün ekip Madonna ile aynı otelde kaldık ' diye konuşan Yaman Okur, 'Bazen bizi odasına davet eder film izleriz. Birlikte İstanbul turu yaptık. Madonna İstanbul 'u çok beğendi ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE