Aslı Hünel Doğum Gününü Kutladı

Aslı Hünel doğum gününü sanatçı ve gönül dostları ile birlikte Akatlar Clup Sporium’da kutladı.

Adnan Şenses, Müşerref Akay, Doğuş, Elif Güvendik Nayman ve eşi Levent Nayman, oyuncu İlkay Kurt, yapımcı Volkan Öksüz, Bülent Ersoy ve Aslı Hünel'in takı tasarımcısı Fransua Garo, Pınar Öner, annesi Şükran Hünel, babası Fevzi Hünel ile birlikte bir çok dostu katıldı. Çok samimi bir atmosferde gerçekleşen doğum gününde; Hünel, gelen konuklar ile tek tek ilgilendi. Aslı Hünel 'in eski dans kralı babası Fevzi Hünel ile annesi Şükran Hünel 'in dans etmesi sırasında güzel assolist duygusal anlar yaşadı. Sonrasında babası ile yaptıkları dans geceye damga vurdu.


Pastasını Adnan Şenses, Müşerref Akay ve Doğuş ile birlikte kesen Aslı Hünel 'e pastasını Adnan Şenses yedirdi. Adnan Şenses ve Müşerref Akay 'ın birbirinden güzel eserleri seslendirdiği gecede; Doğuş 'da yeni albümündeki şarkıların yanında Türk Sanat Müziği eserlerini de seslendirdi. Aslı Hünel ile yaptıkları düet büyük beğeni topladı.

Adnan Şenses oynadığı roman havası ile alkış aldı. Aslı Hünel 'e yöneltilen “yeni yaşınızda evlilik var mı?” sorusuna “neden olasın ama Adnan babam beni kimselere vermiyor” cevabı üzerine Adnan Şenses “Güzel kızımı benden isteyecekler. Bu kadar güzel ve özel bir kız herkese vermem tabi, aradığım özellikler ve kriterler var” dedi. Aslı Hünel 'in menajeri ve danışmanı Serdar Uygun 'un kendi yazdığı “Hiç Mühim Değil” isimli şiiri seslendirmesi geceye katılan konuklardan büyük beğeni ve alkış aldı. / Altan Kozak – Su Magazin