Kürşat Başar'dan İlk Video Klip

Kürşat Başar’ın ilk video klibi “Keşke Burada Olsaydın” isimli şarkısına çekildi.

Unutulmaz şarkılara saksafonuyla yeniden hayat veren Kürşat Başar 'ın Esen Entertainment etiketiyle yayınlanan “Keşke Burada Olsaydın” adını verdiği albümünün ilk video klibi, Ayşen 'in seslendirdiği ve yine albümle aynı adı taşıyan “Keşke Burada Olsaydın” isimli şarkıya çekildi.

İki yıldır canlı performanslarıyla devam eden müzik serüvenini “Keşke Burada Olsaydın” adlı albümüne taşıyan gazeteci-yazar Kürşat Başar, albümünde unutulmaz şarkıların caz versiyonlarını saksafonuyla yeniden canlandırıyor. Albümde Kürşat Başar 'a; İlhan Şeşen, Erol Evgin, Yeşim Salkım, Yaşar, Levent Yüksel, Sezen Aksu, Şenay Lambaoğlu, Ayşen ve Berkay Özideş eşlik ediyor.

İlk klip, albüme adını veren “Keşke Burada Olsaydın” adlı şarkıya çekildi. Ayşen 'in seslendirdiği ve aynı zamanda albümün çıkış parçası olan “Keşke Burada Olsaydın”ın sözleri Kürşat Başar ve Zeynep Talu 'ya, müziği ise Kürşat Başar 'a ait.

Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilen klibin, görüntü yönetmenliğini ise Varol Şahin üstlendi. Jazz Bar dekoru ile, Kürşat Başar ve Ayşen 'in performans görüntülerinden oluşan klibin çekimleri bir günde tamamlandı.