Seher Dilovan: Ben Beyaz'dan Önce Şöhret Oldum

Ünlü türkücü Seher Dilovan Beyaz Show programına şimdiye kadar davet edilmediğini söyleyerek 'Ben Beyaz'dan önce şöhret olmuş birisiyim' dedi.

Son günlerde müzik dünyasından Beyaz Show 'a yönelik sert açıklamalara bugün bir yenisi daha eklendi. Sinan Özen ve Elif Karlı gibi isimler ardından Beyaz Show programına hiç katılmadığını söyleyen Seher Dilovan, basın danışmanlarının programa çıkmak için teklifte bulunduğunu ancak geri dönüş olmadığını ifade etti.

Programa davet edilip edilmeyecek isimlerin Beyazıt Öztürk 'ün kişisel tercihine bağlayan Dilovan, 'Beyaz Show programına hiç katılmadım. Niye katıldım veya katılmadım gibi bir derdim de yok. Bu onun kişisel tercihidir. Saygı duymak gerekir. Özellikle üniversiteli gençlerin çoğunlukla bulunduğu bir program tabi ki bulunmak isterim ' şeklinde konuştu.

Beyaz Show 'a katılmak için basın danışmanlarının teklifte bulunduğunu ancak Beyaz Show ekibinde geri dönüşün olmadığını ifade eden Dilovan, 'Ben direkt bir teklifte bulunmadım ama benim basın danışmanları irtibata geçmişlerdir. Ben Beyaz 'dan daha önce meşhur olmuş bir kişiyim. Beyaz Show 'a çıkıp bu şekilde ünlü olan birisi değilim ' diye devam etti.