HP Partisi'nde Ünlüler Geçidi Yaşandı

HP ve Intel, geçtiğimiz akşam Ulus29’da verdiği çok özel bir parti ile 2012 yazına ultra teknolojik bir giriş yaptı.

ULTRA TECH FASHION BY HP & INTEL isimli partide, teknoloji ve moda tutkunlarının yanı sıra Ivana Sert, Hakan Akkaya, Deniz Berdan, Arzu Kaprol, Tanem Sivar, Kenan Ece, Mehmet Turgut, Fettah Can, Zeynep Mansur, Neslihan Yargıcı, Ezra Çetin, Gökhan Mumcu ve Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu Basın ve Kültür Ateşesi Daniel Stork gibi sanat ve cemiyet hayatından 200 'ü aşkın davetli boy gösterdi.

Kreatif direktörlüğünü, büyük partilerin yaratıcısı, moda editörü ve stil danışmanı Alexander Kokoskeriya'nın yaptığı gecenin kostümleri de Alexander Kokoskeriya imzası taşıdı. Etkinlikte, gece boyunca susmayan müzikler ise
HP Beats teknolojisinin desteğiyle Oben Budak nam-ı diğer DJ Discoben 'in elinden çıktı.

Gecenin konsepti gereği, tepeden tırnağa gümüş grisi giyinen biyonik modellerin saç & makyajları Kum Ajans
ve Aveda tarafından yapıldı. Modeller, Beats Audio kulaklıklarla ve 2. Nesil Intel Core İşlemcili HP Ultrabook 'lar ile davetlilere dokunmatik deneyimler yaşattı. Tüm mekânda kendini hissettiren detaylar ise, tıpkı Intel eseri HP Ultrabook 'lar gibi, kırmızı, gümüş ve siyahtı.

Partide, HP 'nin yeni yüzü ile sil baştan değişen teknoloji ve stil trendleri; incelen, inceldikçe güçlenen Intel Ultrabook serisinin sıra dışı tasarımı ve Beats Audio ses teknolojisi ile geceye damgasını vurdu.