Tuğba Özay'ı Kim Engellemek İstedi?

Pınar Dilşeker’in sunumuyla hafta sonları 16:00 da canlı olarak Beyaz TV’de ekranlara gelen “Şeker Tadında” isimli programın bu pazarki konuğu Tuğba Özay idi.

Zoomin Yapımın Hazırladığı Yapımcılığını Zafer Kerey 'in Yönetmenliğini Fatma Korkutata 'nın üstlendiği Pınar Dilşeker 'in sunumuyla her hafta cumartesi Pazar 16:00 da canlı olarak Beyaz TV 'de ekranlara gelen “Şeker Tadında” isimli programın bu pazarki konuğu Tuğba Özay idi.

İspanya'da Türk işadamı İlhan Doğan'ın açılışına katılan ve ayağının tozuyla programa konuk olan Tuğba Özay 18 yıldır şov dünyasının içerisinde olduğunu ve bugüne kadar 300'e yakın ödül aldığını belirtti.

Müzik sektöründe yeni olduğunu ve zaman içerisinde yerini bulacağına inandığını belirten Tuğba Özay, 'Modelliğe başladığımda top model olarak başlamadım çok mücadele verdim ayağımı kaydırmaya çalışanlar beni çekemeyenler hep oldu çok zor günler yaşadım çok ağladığım oldu ' şeklinde konuştu.

'Bugün baktığımda ben güçlüyüm onlar yoklar ' şeklinde konuşan Tuğba Özay hangi isimler olduğunu soran Pınar Dilşeker'e cevap vermek istemedi..

Mesleğe başladığı ilk yıllarda özellikle bir ismin kendisine çok fazla engel olduğunu çok zor anlar yaşattığını fakat sonrasında hatasını anlayarak ve şuanda aralarının iyi olduğunu belirten Özay o ismin adını vermekten kaçındı..