Quatlity'in Görkemli Ödül Töreni

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ile Gamze Karaman’ın yaptığı Quality of Magazine dergisinin 2.yıl kutlamaları ve ödül töreni Suada’da gerçekleşti.

Kutlamalara iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. İş, Sanat ve Medya dünyası olmak üzere üç kategoride dağıtılan 'Quality Ödülleri' de aynı gece düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Hülya Koçyiğit, Erkan Özerman, Orhan Gencebay, Ekrem Bora, Muazzez Abacı, Bülent Ersoy onur ödülü alırken, Quality Özel ödülü Volkan Konak'a verildi.

Hülya Koçyiğit, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Muazzez Abacı, Ekrem Bora, Bülent Ersoy, Petek Dinçöz, Erkan Petekkaya, Elif Karlı, İzzet Yildızhan, Alişan, Hande Yener, Volkan Konak, Selami Şahin, Sinan Akçıl, Şevval Sam, Leman Sam, Nez, Elif karlı ve daha birçok sanatçının katılımıyla gerçekleşen gecede En Quality Albüm ödülünü alan Gülşen şarkılarıyla geceye renk kattı. En Quality Kadın Sanatçı ödülünü kazanan Hande Yener ve En Quality Müzik Adamı ödülünü alan Sinan Akçil sahneye çıkarak bu 'Atma' şarkısını seslendirdi.