Nefise Karatay'dan Erol Evgin İtirafı

Güzel sunucu Nefise Karatay, klibinde oynadığı Erol Evgin'i yere göğe sığdıramadı. Karatay, canlı yayında Erol Evgin ile ilgili bir de itirafta bulundu.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programının konukları ünlü sanatçı Erol Evgin ve güzel sunucu Nefise Karatay'dı. Erol Evgin ile kamera karşısına geçen Nefise Karatay Evgin'e olan hayranlığını dile getirdi.

'Herkesin çocukluğunda bir kahramanı vardır ya benimki Erol Bey'di ' diyen Karatay, 'Onun yeri çok ayrı bende. Kimseyle fotoğraf çektirmem ama Erol Bey'le her bir araya geldiğimde hemen fotoğraf çektiririm. Erol Bey'i hakikaten çok ayrı severim. Çok özel bir insan, çok özel bir sanatçı ' şeklinde konuştu.

Karatay'ın bu sözleri üzerine Erol Evgin, 'Nefise de çok özel bir insandır. Hem çok zarif hem çok uysaldır. Çok hoş bir enerjisi var, insana huzur veren bir enerjisi var ' ifadelerini kullandı.

'BÜYÜYÜNCE EROL EVGİN İLE EVLENECEĞİM DERDİM '

Erol Evgin'i her zaman severek dinlerdiğini belirten güzel sunucu, 'Annem, babam, kardeşlerim de çok sever. Ben hatta büyüyünce Erol Evgin ile evleneceğim derdim. Ya da çocuğumun adını Erol koyacağım derdim.

Programda, Erol Evgin 'in Nefise Karatay ile birlikte oynadıkları o klipte ekranlara geldi. BEYAZ GAZETE