Bu Kez Mallorca'yı Fethetti

Avrupa’nın Müthiş Türk olarak tanıdığı İlhan Doğan’ın, Mallorca’da açtığı SPA ve güzellik merkezi büyük sükse yaptı. Açılışa Almanya ve İspanya’dan ünlü isimler katıldı.

Avrupa 'da 'Müthiş Türk ' olarak anılan genç işadamı İlhan Doğan, dünya jet sosyetesinin merkezi Mallorca 'da açtığı güzellik merkeziyle yine adından söz ettirdi. İlhan Doğan 'ın P. Mallorca 'nın en lüks semtinde açtığı Rebon SPA 'nın açılışına Almanya 'dan ünlü oyuncular, mankenlerin yanı sıra, İspanya jet sosyetesinden isimler ve Türkiye 'den de ünlü manken-şarkıcı Tuğba Özay katıldı.

Mallorca 'nın en merkezi yerinde hizmete giren güzellik merkezinin açılışı için verilen davet için sokak kapatıldı. Türk işadamının yaptığı sükseli davete oyuncu Jasmin Forge, Jamina Filali, Alexendra Kamp, Janny Evers, Estefania Kuuster Pena, manken-oyuncu Shermine Shahrivar, Alman milli takını eski oyuncusu Thomas Helmer, manken İsabel Edvardson, Almanya, İspanya ve Türkiye 'den gelen kalabalık medya ordusu, Mallorca 'yı adeta fetheden İlhan Doğan 'a büyük ilgi gösterdi.Almanya ve İspanya 'dan açılışa katılan ünlü isimler, İlhan Doğan 'ın SPA merkezinde Alovera 'lı bakım kürüne girmeyi de ihmal etmedi.