Yonca Evcimik Rüzgarı Esti!

İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo AVM, 15. yıla özel ‘Trafiğe Takılma Profilo’ya takıl!’ sloganıyla düzenlediği etkinlikler ve muhteşem sürprizlerle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında 2 Haziran Cumartesi günü (bugün) pop müziğin sevilen ismi Yonca Evcimik, Profilo AVM 'de verdiği muhteşem 'hoşgeldin tatil ' konseriyle hayranlarıyla buluştu.

Türkiye 'nin alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo Alışveriş Merkezi, 15. yılını 'Trafiğe takılma, Profilo 'ya takıl! ' sloganıyla birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. 15. yıl şerefine Mayıs ayı boyunca Türkiye 'nin en ünlü isimlerinin katıldığı etkinlikler, hediye kampanyaları ve daha pekçok sürprizle misafirlerine 15. yıl coşkusu yaşatan Profilo AVM, Deniz Seki, Mehmet Ali Erbil, Fettah Can, Neslihan Yargıcı ve Sefa Doğanay gibi moda, sanat ve şov dünyasının ünlü isimlerinden sonra 2 Haziran Cumartesi günü pop müziğin ünlü ismi Yonca Evcimik 'i konuk etti.

Yonca Evcimik 'in geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdiği 'Hoşgeldin Tatil ' konseri, Profilo AVM 'nin çocuk ziyaretçilerine tatil armağanı oldu! Evcimik 'in küçük büyük tüm izleyenlerine keyifli dakikalar yaşattığı konser, alışveriş merkezi ziyaretçileri ve Yoncimik 'in fun 'ları tarafından büyük ilgi gördü.