Survivor'da Yemek Veriliyordu, Doğuş'un elenmesini şirket istedi

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan manken Merve Büyüksaraç, yarışmayla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan manken Merve Büyüksaraç, yarışmayla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Adada fazla açlık çekmediklerini belirten Büyüksaraç, 'Yapım ekibi yemek veriyordu. Yapım şirketi istediği için elenmesi için Doğuş 'u yazdık. Bu yarışma için hepimiz haftalık ödeme aldık. Hiçbir yayın doğru düzgün olmamış çıktıktan sonra öğrendim ' açıklamalarında bulundu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan manken Merve Büyüksaraç, 8 'nci hafta elendiği Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

'Bugüne kadar gördüm ki; tek haksızlığa uğrayan insan ben değilim ' diyen Büyüksaraç, 'Ama insanlarda bunu söyleyecek cesaret yok. Acun Medya büyük bir şirket ve insanlar bundan korkuyorlar. Sonuçta pek çok insan oradan para kazanıyor ' dedi.

'ACUN ILICALI BENİMLE GÖRÜŞMEDİ '

Yarışmadan elenince çok üzüldüğünü söyleyen Merve Büyüksaraç, 'Acun Bey'le görüşmek istedim ama benle görüşmedi .Sağ kolu Ebru Hanım'ı onu yolladı ' ifadesini kullandı.

'HİÇBİR YAYIN DOĞRU DÜZGÜN OLMAMIŞ ÇIKTIKTAN SONRA ÖĞRENDİM '

'Hiçbir şey olduğu gibi yayınlanmamış. Oradaki yayınlar adamına göre yapılmış ' diye konuşan Büyüksaraç, 'Özellikle bu ailemi çok üzdü. Çünkü beni tanıyan insanlar nasıl bir yapım olduğunu biliyorlar. Orada çok farklı biriymişim gibi gösterilmişim ben. Bu olayda Mustafa Topaloğlu ile yaşadığım tartışmadan sonra oldu ' açıklamalarında bulundu.

Survivor'a katılan bütün yarışmacıların bir takım çıkarları için katıldığını savunan Merve Büyüksaraç, 'Para için, ünlü olmak için katılıyorlar. Ben de bunlar için katıldım ' dedi.

'ADAMINA GÖRE MONTAJ YAPMIŞLAR '

Yayınlanmayan çok olaylar olduğunu vurgulayan Büyüksaraç şunları söyledi:

'Orada günde 16 saat çekim yapılıyor. Gece kameramanı da 2 kere uğruyor 15 dakika çekiyor biz uyurken. Bunlar haftada üç gün yayınlandığı için üçer saatten 9 saatini izliyorsunuz. Yani siz çok küçük bir bölümünü izliyorsunuz adada yaşananların. Benim kızdığım nokta adamına göre montaj yapılması. Bu çok sinirimi bozdu. İyi gösterilmek istenen iyi gösteriliyor, kötü gösterilmek istenen kötü gösteriliyor. '

'MUSTAFA TOPALOĞLU BANA ÇOK AĞIR KÜFÜRLER ETTİ '

Sibel Tüzün 'ün hakkını koruduğu için Mustafa Topaloğlu'nun kendisine çok ağır küfürler ettiğini ama bunların da yayınlanmadığını öne süren Merve Büyüksaraç, 'Reyting için ada farklı yansıtılıyor ' dedi.

'YAPIM ŞİRKETİ İSTEDİĞİ İÇİN ELENMESİ İÇİN DOĞUŞ 'U YAZDIK '

'Bazı kişilerin hemen elenmeyeceği belliydi ' diyen Büyüksaraç, 'Yapım şirketi istediği için elenmesi için Doğuş 'u yazdık ' ifadesini kullandı.

'Acun Medya açıklamalarım karşısında şu an için sessiz kalıyor ' şeklinde konuşan Merve Büyüksaraç şunları söyledi:

'Bu yarışma için hepimiz haftalık ödeme alıyoruz hepimiz. Rakamları söylemeyeyim ama hepimize aynı ücreti aldığımız söylendi. Yarışma öncesi gizlilik sözleşmesi imzalamıştık. Ben Kıbrıs 'a gitmeyerek ceza ödemeyi göze aldım. Gerçekleri anlatmak istiyorum. SMS 'lerin nereye gittiği belli değil. '

Yarışmada adamına göre muamele yapıldığını ileri süren Büyüksaraç, 'Yapım ekibi yemek veriyordu, o kadar açlık çekmedik. Survivor 'a katıldığım için çok pişmanım ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE