İşte Merakla Beklenen Düğünün Detayları

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın 1 Temmuz 2012 Pazar günü Solar Beach’te gerçekleşecek olan düğününün hazırlıklarını Confetti Davet Organizasyon sürdürüyor

Titizlikle hazırlanılan düğün, her açıdan yılın düğünü olacak gibi görünüyor. Hayatını Melek Angun 'la birleştirecek olan Kaynarca, düğün daveti için salon ihtişamından uzak, 'deniz ' temalı ve oldukça orijinal bir konsept belirlemiş. Düğünün gerçekleşeceği mekanın ambiyansına uygun olarak beyaz ve turkuvaz renginin hakim olacağı davette, süslemeler yurt dışından gece için özel olarak getirtilen doğal bambular, tropikal ağaçlar ve akvaryumlarla yapılacak. Çok sayıda mumla romantik bir havanın yakalanacağı gecenin pastasında bile denizden esintiler yer alacak.

Uçan balonların ve deniz yıldızlarının bolca kullanılacağı konseptin sır gibi saklanan başka detayları da var. Daha önce de Ceylan, Elif Güvendik, Eser Cevahir gibi ünlü isimlerin düğünlerini organize eden Confetti Davet Organizasyon, hummalı çalışma devam ederken detayları paylaşmaktan kaçınıyor. Elde ettiğimiz başka bir bilgi de geceden ayrılırken davetlilere günün anısına anlamlı birer armağan verilecek olduğu. Konukların alışılmadık rahat bir şıklıkta eğleneceği ve sabahın ilk ışıklarına dek sürecek olan düğünün, iş ve sanat camiasını da bir araya getirmesi bekleniyor.