Güzide Duran’a söylediğim sözlerden dolayı pişmanım

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, yıllar önce manken Güzide Duran için söylediği "Devede de boy var ama eşek çekiyor" sözünden dolayı çok pişman olduğunu belirterek, "Benim çok deli olduğum bir dönemdi. Şu an ki Yeşim olsam asla demezdim. Bana hiç yakışmadı" dedi.

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, yıllar önce manken Güzide Duran için söylediği 'Devede de boy var ama eşek çekiyor ' sözünden dolayı çok pişman olduğunu belirterek, 'Benim çok deli olduğum bir dönemdi. Şu an ki Yeşim olsam asla demezdim. Bana hiç yakışmadı ' dedi.

Yıllar önce manken Güzide Duran için söylediği 'Devede de boy var ama eşek çekiyor ' sözlerinden dolayı mahkemelik olan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, suçlu bulunmuştu. Katıldığı bir magazin programında konuyla ilgili konuşan Salkım, pişmanlığını dile getirdi.

'Ben bu sözü durup dururken söylememiştim ama ' diyen Yeşim Salkım, 'Bu konuda da konuşmayalım. Bu bir mahkeme süreciydi, bitti. Zaten orada da bir takım ceza dediler, paraya dönüyor olay ve bitiyor. Keşke hiç yaşanmasaydı ' dedi.

Güzide Duran’a söylediğim sözlerden dolayı pişmanım

'BANA HİÇ YAKIŞMADI '


Salkım, 'O benim çok deli olduğum bir dönemdi ve bana önce bir şey söylenmişti, ben de cevap verdim. Ama öğrendim ki; bu ülkede çok fazla kendinle alakalı, kendini savunan cevaplar vermeyeceksin. O söylenen söz bana ağır gelmişti. Dolayısıyla da ağır bir şekilde cevap vermiştim. Yapmamam gerekiyordu, bana hiç yakışan bir şey değildi. Şu an ki Yeşim olsam asla demezdim. Gerçekten bu konuda pişmanım, hiç bana yakışmadı. İnsanlar benim için konuşsalar dahi ben artık duymamayı tercih ediyorum ' şeklinde konuştu.
BEYAZ GAZETE