“Dartonlar Ve Laz Kit” Çekimleri Başlıyor

Çekimlerine Sakarya Akyazı’da başlanan olan “Dartonlar Ve Laz Kit” filminin çok geniş bir yelpazede yer alan oyuncu kadrosu var… Kadro çekim öncesi Mecidiyeköy Elma Restaurant’da buluşup bir moral yemeği yedi…

Yüzde yüz yerli Dartonlar ve Laz kit sinema filmi çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor.

Ömürleri; banka soymak, Laz Kit 'e yakalanmak, hapsi boylamak, tünel kazıp hapisten kaçmakla geçen Amerika 'nın en azılı haydutları Darton Kardeşler, bir sabah gözlerini Sakarya Akyazı 'da açarlarsa ne olur?.. Hele hele köyün imamı Darton kardeşleri sünnet ettirmeye kalkışırsa.. İmdatlarına Düldül 'ü yerine Scooter 'yla Laz Kit yetişirse.. İşin içine Jalamity Cane de karışırsa.. Ve son çare olarak Rambo; soluğu Samsun 'da alırsa..

Neler olur neler?.. Okurken bile insanı güldüren bu sahneler; çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan 'Laz Kit ve Dartonlar Türkiye 'de ' filminden sadece birkaç pasaj.. Türk sinemasında unutulmaz çizgiroman kahramanını ilk kez 1970 'de canlandıran ünlü aktör İzzet Günay 'dan 42 yıl sonra, bir kez dahabeyazperdede.. Bu kez de Laz Kit olarak Dartonlar 'la kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor..

Yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü Esin Tanrıverdi, yönetmenliğini Can Cüneyt Özcan ve ZekiAkıncı 'nın üstlendiği filmde geniş bir oyuncu kadrosu yer alıyor:
Aziz Özuysal, Mülayim Cengiz Çimen, Dost Elver, Tolga Öz, Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Adem Yavuz Özata, Resul Okan, Ahmet Sığırcı, Zeki Akıncı, Barbaros Şansal, Hüseyin Özay, Çılgın Sedat, Esra Sönmezer, Burcu Boztepe, Pınar Kankılıç, Altun Seçkiner, İdil Uras, Fatoş Çalışkan, Şebnem Tuncel,Gülşah Yapakçı ve Şirin Yıldırım.

Yaklaşık 60 kişilik ekiple Mecidiyeköy Elma Restaurant 'ta bir yemek veren Aket Prodüksiyon; yönetmenleri, setçileri, kameremanları, oyuncuları ile beraber sazlı sözlü eğlendiler. Gecenin sunuculuğunu Cengiz Çimen 'in yaptığı ve neşeli dakikaların yaşandığı gecede başrol oyuncusu Çılgın Sedat 'ın sahne alması ile eğlencenin doruğuna çıkıldı…Tüm ekip, 'Laz Kit' karakterini canlandırmaya hazırlanan Çılgın Sedat'ın şarkılarıyla göbek attı.

TELEFONSUZ RAHATIM!

Filmde 'Filozof' karakterini canlandıracak olan Barbaros Şansal, 2.5 aydır cep telefonu kullanmadığını belirtti. Şansal, 'Telefonun eksikliğini hissetmiyorum hatta kendimi avantajlı görüyorum. Çağrı merkezigibiydim, kurtuldum ' dedi. Can Cüneyt Özcan ve Zeki Akıncı'nın yöneteceği filmde; Dost Elver, Barbaros Şansal, Çılgın Sedat, Tuğba Özay ve Esra Sönmezer gibi isimler rol alacak. Film; Darton Kardeşler'in Sakarya'daki hayatını konu alacak.