Survivor'ın Galibi 'Nihat' Oldu

Show tvekranlarında yayınlanan; Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de büyük final görkemli bir geceyle kutlandı

Finalde Hasan ve Nihat, sms oylamasında karşı karşıya geldi. Sms oylamasının galibi ise 100 gündür adada verdiği mücadeleyle herkesin gözdesi olan Nihat oldu.

HERKES ORADAYDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 'nde yapılan Survivor ünlüler-Gönüllüler 'in muhteşem finali herkesi ekran başına kilitledi. Düzenlenen final gecesi elenen tüm yarışmacıların da katılımıyla gerçekleşti. Geceye finalist Hasan ve Nihat 'ın yanı sıra; Sibel Tüzün, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Doğuş, Anıl, Gülen, Begüm, Asena, Şansın, Hayim, Serhat ve Cevher gibi eski yarışmacılar da katıldı.

TEKRAR ORAYA GİTMEK LAZIM

Geceye katılan ve Survivor 'a damgasını vuran yarışmacı Mustafa Topaloğlu da büyük final gecesi arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Mustafa Topaloğlu tekrar adaya gitmek istediğini söyleyerek; “Tekrar oraya gitmek lazım. Düşündüm ki tekrar oraya gidersem daha iyi hazırlanırım. Hazır değildim. Oradaki şartlar beklediğimden fazla çıktı. Alp yanımda olmasaydı; o ağaçlar yeşildi ama bana sarı gözükürdü. Nihat bizi bazen üzüyordu bazen de süzüyordu” dedi.

İÇ ÇAMAŞIRINI HEDİYE ETTİ

Geceye katılan Alp Kırşan, kendisinden önce adaya veda eden ve en iyi anlaştığı Mustafa Topaloğlu 'nun adada unuttuğu iç çamaşırını çerçeveleterek hediye etti. Herkesi kahkahaya boğan bu hediye karşısında o çamaşırı adada unuttuğunu belirterek mutlu olduğunu söyledi.

ESKİ GÜNLERİNİ ANIMSADILAR

Final gecesinde 100 günlük Survivor macerası da tekrardan masaya yatırıldı. Yarışmacıların en özel görüntüleri hazırlanan kısa videolarla ekrana gedi. Adadaki komik hallerini izleyen yarışmacılar, kahkahaya boğuldu.

NİHAT ŞAMPİYON OLDU!

Sıranın sms oylarının açıklanmasına geldiğinde herkes nefesini tuttu. Ülke genelinden gelen oyların açıklanmasıyla birlikte Survivor Ünlüler-Gönüllüler 'in bu seneki galibi Nihat oldu. Yarışmayı kazanan Nihat; “Çok mutluyum. Bu galibiyeti kızımın şansı olarak görüyorum. Herkese teşekkür ederim” dedi.