Muazzez Ersoy “Bit Pazarı”nda Sahneye Çıkıyor

Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy önümüzdeki hafta yeni açılacak Beylikdüzü “Bit Pazarı”nda sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Nükhet Duru 'nun eski eşi Dikran Masis 'in sahibi olduğu Eskidji işletmeleri çatısı altında hizmet veren “Bit Pazarı”nın ikincisinin açılışı önümüzdeki Salı günü yapılacak. Nostaljik eski semt pazarları olarak bildiğimiz, ancak günümüzde dev boyutlu outlet çarşı olarak hizmet veren “Bit Pazarı”nda 750 dükkan bulunuyor.

Nostaljik çarşıya uygun nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy 'un konseri saat 19.00 'da başlayacak. “Bit Pazarı” konserinde kalabalık bir hayran kitlesine hitap edecek ve adeta Bit Pazarı 'na nur yağdıracak olan Muazzez Ersoy 'u açılışa katılacak olan bakanlardan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 'da dinleyecek. Ünlü sanatçı “Konserine çıkacağım çarşının adı çok ilginç. Bildiğimiz eski bit pazarlarından farklı, dev bir indirim alışveriş merkezi. Konser sonrasında alışveriş de yapacağım. Avrupa 'da pek çok şehirde bit pazarı gördüm. Bizim ülkemizde de benzer yerler açılmalı. Konser vereceğim yer de böyle Avrupai bir mekan” dedi.