Hakan Öztürk İle Moda Kanyonda

Kanyon’un Ödüllü Instagram Yarışması “Instakanyon”a Haziran ayında konuk olan Hakan Öztürk, moda çekimi setini Kanyon’a taşıdı.

Ödüllü Instagram Yarışması “InstaKanyon”, Haziran ayı konusu moda kapsamında ünlü moda editörü Hakan Öztürk 'ü konuk etti. Hakan Öztürk 'ün hem styling 'ini yaptığı hem de fotoğrafladığı karelerle hazırlanan sergi, eğlenceli modakanyonda açılış partisi ile davetlilerin beğenisine sunuldu.

Hakan Öztürk, InstaKanyon fotoğrafları ile hazırlanan serginin açılış partisine de ev sahipliği yaptı. Modakanyonda partisi için Kanyon etkinlik alanında kurulan podyumda bir moda çekiminin backstage 'i atmosferi yaratıldı. modakanyonda partisine Ayşe Kucuroğlu, Deniz Akkaya, Ebru Şallı, Onur Baştürk, Didem Soydan, Selda Car , Burcu Kutluk, Tamer –Ayten Yılmaz, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Özlem Kaya, Cem Lokmanhekim gibi moda, sanat ve fotoğraf dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Bu Partide Davetliler de Moda Fotoğrafçısı Oldu

Virgin Radio DJ 'lerinin müzikleri ile partinin tadını çıkaran davetliler, Hakan Öztürk 'ün parti için özel olarak hazırladığı modelleri Kanyon etkinlik alanında kurulan sette fotoğrafladılar ve InstaKanyon.com üzerinden paylaştılar. Hakan Öztürk 'ün InstaKanyon için çektiği ve ilk kez bu partide sergilenen fotoğraflar, önümüzdeki günlerde ziyaretçilerin beğenisine sunulmak üzere Kanyon 'da sergilenmeye devam edecek.