Tarkan'ın Yeni Klibi Görücüye Çıktı

Tarkan, “Aşk Gitti Bizden” ile Ozan Çolakoğlu’nun “01” isimli albümünün çıkış şarkısına imza attı.

Söz ve müziği Tarkan 'a ait olan şarkı, Ozan Çolakoğlu 'nun düzenlemesiyle bu yaz dillerden düşmeyecek. Aşk Gitti Bizden için Gaya Film 'den Emrah Gamsızoğlu 'nun yapımını üstlendiği, yaza damgasını vuracak bir klip çekildi.

Ön hazırlık aşaması yaklaşık bir ay süren klibin çekimleri iki farklı stüdyoda, 24 saatte tamamlandı. Yönetmenliğini Los Angeles 'te yaşayan Eric Heimbold 'un gerçekleştirdiği klibin editörlüğünü Frederic Baudet, görüntü yönetmenliğini ise Martin Scezsanov üstlendi. Klipte Tarkan 'a Sırbistanlı model Jelena Stankovic eşlik etti.

Dünyaca ünlü star Madonna 'nın body double 'ı olarak dans eden Natalie Marrable klibin koreografisi için çok özel bir çalışma gerçekleştirdi. Liam, Llyrio, Ellie, Kathy, Nina ve Tony isimli 4 İngiliz, 1 Amerikalı, 1 Kanadalı 'dan oluşan dansçı grubunun Tarkan 'a eşlik ettiği bu klipte 2 adet Alexa kamera ve dansçıların slowmotion çekimleri için saniyede 500 kare çekebilen Weisscam kameralar kullanıldı.

Yazdığı şarkı sözleri ve yaptığı bestelerle sevenleriyle arasında her zaman çok özel bir bağ kuran TARKAN, uzun bir sessizlikten sonra, 26 Haziran günü ilk kez yeni iletişim kanalı youtube.com/tarkan adresinde klibinin ilk gösterimini gerçekleşecek.

Dünden bugüne Tarkan kliplerinin yer aldığı kanalda 35 adet klibin tamamının ses ve görüntüleri yenilenerek, sesler stereo, görüntüler de HD kalitesine çıkarıldı. Kanal içerisindeki video klipler, albümlere göre playlistlere ayrılmış şekilde izlenebiliyor. Tüm bu videolar ilk kez böyle yüksek bir kalitede youtube.com/Tarkan adresinde Tarkan hayranları tarafından görüntüleniyor.

Megastar Tarkan'ın yeni iletişim kanalı youtube.com/Tarkan adresindeki tüm klipler, mobil cihazlar üzerinden de izlenebiliyor. İzleyici yorumlarına açık olan kanal, YouTube sistemi ile farklı sitelerde ve sosyal ağlarda da paylaşılabiliyor