Genç Tasarımcılar Yarıştı

Metrocity Alışveriş Merkezi’ nin düzenlediği ’Dream Style Genç Tasarımcılar Yarışması’ önceki akşam yapıldı. Yarışmada hangi tasarımcılar dereceye girdi, kimler ödül kazandı? İşte detaylar.

Ünlü Kareograf Banu Noyan' ın organizasyonu ile gerçekleşen yarışmada birbirinden ilginç 28 farklı tasarım kıyasıya mücadele verdi. Yarışmanın sunuculuğunu Korhan Abay üstlenirken, genç şarkıcı Aydilge' de sevilen şarkılarını seslendirerek geceye renk kattı. Yarışmada birinciliği Birgül Göralcan 'Güzellik farklı kültürlerin bir arada olması'adlı tasarımı ile kazandı. Göralcan, aynı zamanda yarışmanın birinciye verdiği 2 bin tl' nin de sahibi oldu.

Yarışma jürisinin seçim yapmakta bir hayli zorlandığı yarışmada birinciliği Birgül Göralcan 'Güzellik farklı kültürlerin bir arada olması'adlı tasarımı ile kazandı. Göralcan, aynı zamanda yarışmanın birinciye verdiği 2 bin tl' nin de sahibi oldu. Yarışmada ikinciliği Gözde Ekşi, 'Athena' nın Çığlığı' üçünçülüğü de Şeyma Kuştul 'Hayvanların İnsanları Hapsetmesi'adlı tasarımlarıyla kazandı.