Yeni Türkü Fırtınası

Turkcell Kuruçeşme Arena’da devam eden yaz konserinde sahne önceki akşam Yeni Türkü’nündü.

Yeni albümleri 'ŞİMDİ ve SONRA ' nın yanında hiç eskimeyen parçalarından oluşan repertuar ile Boğaz'da sahne alan grup, unutulmaz bir konsere imza attı.

“Hepiniz hoş geldiniz, hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz ve sizi çemberimizin içine alıyoruz” diyerek konsere başlayan Derya Köroğlu ve tüm Yeni Türkü üyeleri, yaz renkleri ve yaz coskusu ile sahnedeydiler.

Uzun bir sürenin ardından baharda yeni albümleri ile sevenlerinin karşısına çıkan grubun heyecanı ve enerjisi seyirciye de yansıdı.

'Eyvallah ' şarkısıyla konsere başlayan Derya Köroğlu ve grup arkadaşları hem eğlendi hem eğlendirdi, hem eskiyi hatırlattı hem de yeni şarkılarına hayran bıraktı. Şarkıları ve keyifli halleriyle grup, yılların onları eskitemediğini bir kez daha kanıtladı.

'Aşk Yeniden ', 'Yağmurun Elleri ', 'Yedi Kule ', 'Başka Türlü Bir şey ', 'Süper Baba ', 'Telgrafın Telleri ' gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra yeni albümünden 'Böyle Gitmez ', 'Sevda Mıdır Yoksa ', 'Şimdi ve Sonra ', 'Sevgi Özleyendir ', ' Sezenler Olmuş ' şarkılarını da söyleyen grup muhteşem okestrasıyla beraber izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

GECENİN SÜRPRİZ İSMİ ÖZGE FIŞKIN

Sahneye kurulan led ekrandan pekçok şarkıya, şarkının dönemine ait görüntü ve fotoğraflar ile tarihin izleri geçerken, Özge Fışkın 'ın sahneye çıkması ve 'Yağmurun Elleri ' şarkısına eşlik etmesi ile grup sevenlerine hoş bir sürpriz yaptı.

Finali sevilen şarkıları 'Telli Telli ' ile yapan grubu seyirci bırakadı. Alkış ve tezahuratlar eşliğinde Vira Vira söylendi. Dinleyici bu şarkı ile de veda etmek istemeyince tekrar bis yapıldı ve final Göç Yolları ile oldu.

GRUP BODRUM YOLCUSU

Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın, Furkan Bilgi 'nin oluşturduğu Yeni Türkü bu yazı sevenleriyle geçirecek. İstanbul konserlerinin yanı sıra uzun bir Bodrum maratonu da yapacak olan grup Akdeniz esintilerini orada da estirecek.