Ünlüler Bodrum'da Yarıştı

Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Famous Cup Yelken Yarışları, Vodafone Red ve HTC'nin sponsorluğunda başladı.

Bodrum'da Marina Yat Kulüp tarafından düzenlenen Famous Cup Yelken Yarışları 'nın 7. 'si, Vodafone Red ve HTC 'nin sponsorluğunda başladı. Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek açısından önemli işlevleri yerine getiren Famous Yelken Yarışları, bu yıl da renkli ve heyecanlı bir mücadeleye sahne oluyor. Famous Cup Yelken Yarışları 'nda, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı teknelerdeki ekipler bu yıl sadece yelkenle değil, gelişmiş kamera özellikleriyle ön plana çıkan HTC One S ile çekilmiş fotoğraflarla da yarışıyor.

Bu yıl yarışlara katılan ünlüler arasında Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nejat İşler, Bade İşçil, Erkan Can, Esra ve Kaya Akkaya, Sarp Akkaya, Yeliz Öney, Fatih Erkoç, Ercan Mehmet Erdem, Güven Murat Akpınar, Emrah Serbes, Pascal Nouma, Fırat Çelik, Uluç Bayraktar, Berkan Sal, Berke Üzrek, Serenay Sarıkaya, Ayten Soykök, Elif Ece Uzun, Mehmet Aslantuğ, Beril Kayar, Didem Erol, Zafer Algöz, Dilara Gönder, Ozan Güvan, Rıza Kocaoğlu, Zeynep Beşerler, Metin Uca gibi isimler yer aldı. Yaklaşık 250 kişinin 21 tekneyle katıldığı yarışmanın sonuçları yarın akşam saatlerinde açıklanacak.

Ünlüler Bodrum'da Yarıştı