Ünlüler Kalp Sağlığına Destek Verdi!

Aralarında İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan, Gülben Ergen gibi ünlü simalarında bulunduğu bir çok ünlü isim kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, Club Bypass öncülüğünde gerçekleştirilen, “Hayatın Armağanı” sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

Memorial Sağlık Grubu ve Şişli Belediyesi 'nin desteği ile hayata geçirilen projede Türkiye 'nin en ünlü isimleri; tasarladıkları kalpli yastıklar ve verdikleri mesajlarla kalp sağlığının önemine dikkat çekti.

Hayatın Armağanı sosyal sorumluluk projesinin önceki gün Nişantaşı'nda gerçekleşen sergi açılışına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kalp Cerrahı Prof Dr, Bingür Sönmez, Reyhan Karaca, Bennu Gerede, Neslihan Yargıcı, Dilara Endican, Nil Burak, Sema Çelebi isimler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mustafa Sarıgül; 'Bugün çok önemli bir projeye imza atıyoruz. Bingür Sönmez hocamız artık bana gelmeyin, bana gelmeden kalbinize dikkat edin ve sağlıklı yaşayın diyor. Kalp hastası olmamak için sigara içmeyin, sağlıklı beslenin, kilonuza dikkat edin, kalbinize sahip çıkın. Bu projeye ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyum. Ben sizlere Kalbinize iyi bakın diyorum' dedi.

Prof. Dr Bingür Sönmez ise; Yola çıkışımız küçük bir yastıktı. Hastalarımıza ameliyatlardan sonra bu yastıkları veriyorduk. Kalp hastalarına dikkat çekmek için bu proje gerçekleştirilmiştir. Sergiden sonra yastıklar açık arttırmayla satışa sunulacak ve elde edilen gelir yine böyle bir projede kullanılacak' şeklinde konuştu.

Reyhan Karaca tasarladığı yastık için; ben çiçekleri çok seviyorum. İsmim Reyhan ya benim için çiçekler mücevherden bile değerlidir. Kalbimiz çiçek açsın diye düşündük. Biraz sahne işi oldu janjanlı. Ama güzel de oldu' dedi.

Sema Çelebi; 'İnsanları, hayvanları, çiçekleri her şeyi sevelim kalbimize iyi bakalım. Yastığımdaki her bir figür sevgiyi temsil ediyor' dedi.

Bennu Gerede; 'Bunun üzerinde çok düşündüm. Açık arttırmaya sunulacağı için işlevli bir yastık olsun istedim. Terziye gittim, kesip biçme işlemlerinde hep yanındaydım. Ortaya böyle bir şey çıktı' dedi.

Neslihan Yargıcı; 'Kalplerin birbirlerine açık olması lazım. Böyle olursa kalp sağlığı olur. Ben düzenli olarak spor yapıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum' şeklinde konuştu.

Hayatın Armağanı sosyal sorumluluk projesine destek veren diğer ünlü isimlerden bazıları ise şöyle; Arda Turan, Demet Akalın, Demet Akbağ, Demet Şener Kutluay, Orhan Gencebay, Deniz Berdan, Deniz Türkali, Dilara Endican, Engin Altan Düzyatan, Ender Saraç, Esin Övet, Esra Tüzün, Ezra & Tuba Çetin, Gamze Özçelik & Duygu Özçelik, Metin Arolat, Metin Uca, Müjde Ar & Mehtap Ar, Murat Dalkılıç, Nebahat Çehre, Nefise Karatay, Neslihan Yargıcı, Nil Burak, Orhan Gencebay, Sinem Kobal, Vatan Şaşmaz, Ziynet Sali...