Nihat Doğan İdris Naim Şahin'e kırgınmış!

Habertürk ekranlarında Simge Fıstıkoğlu'nun canlı yayın konuğu olan Nihat Doğan gündeme dair açıklamalarda bulununca yine haber olmayı başardı. Ak Partili olduğunu her fırsatta dile getiren ünlü türkücü bu kez İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i fena eleştirdi.

Nihat Doğan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'inde tavırlarıyla kendisini üzdüğünü söyledi.

BALIK BAŞTAN KOKAR

İstanbul'da polisin meydan dayağına sert çıkan Nihat Doğan, polis teşkilatına yönelik bazı eleştirilerde bulundu. 'Balık baştan kokar ' diyen Nihat Doğan ' Teşkilat olduğu gibi Sayın İçişleri Bakanına bağlı bir kurumdur. Maalesef AK Parti 'nin yola çıkarken ileri demokrasi ve özgürlükler noktasındaki yörüngesini veya imajını Sayın İçişleri Bakanı fazlasıyla bozmaktadır. Kendisinin devletçi, ünitercidir. Daha fazla ağır konuşmak istemiyorum ama enteresan biçimde MHP çizgisi, aşırı MHP çizgisinde kendisi. Öyle ki inanın bu söylemleri Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'den bile duymuyorum mesela. Bırakın bu söylemleri MHP 'den bile duymuyoruz. ' ifadelerini kullandı.

CANIMI ACITTI
Kendisinin kürt olduğunu üstüne basa basa söyleyen Nihat Doğan ' Özellikle Uludere 'de öldürülen masum halka dahi figüran söylemi çok ağırıma gitti. Ben Kürt çocuğuyum, anam da Kürt babam da Kürt. Ülkemizi sevdiğimizi, bayrağımızı sevdiğimizi her zaman haykırdık; ama yani geçmişte AK Parti 'ye oy vermiş birisi olarak benim bile canımı acıttı. 'Onlar PKK 'ya hizmet ediyorlardı ' sözleri bile ağırdır, ötekileştirmedir bu. O zaman şunu sormak lazım yani sen masum halkı yanlış şeyi meşrulaştırmak için onları bırak hani özür dilemeyi onları figürandı derken bizi incitti. Oraya giden 13-14 yaşındaki çocuk, 50 lira 60 liralık harçlık için oraya gidiyor. Bir de enteresan bir şey var. Bu kaçakçı derken Türkiye 'nin geçmişini bilmek lazım. Kaçakçılık PKK ile ortaya çıkmış değildir ki o bölgede 80 yıldır yapılmaktadır. ' dedi.

O AÇIKLAMALAR TALİHSİZLİK

Şevval Sam'ın başörtü hakkındaki sözlerini talihsizlik olarak değerlendiren Nihat Doğan ' Şevval Sam 'ı ben eleştirmedim orada yorumsuz kaldır. Bazen çok şey söylersin bazen de çok şey söylenir sen susarsın. Ben o açıklamayı talihsizlik olarak nitelendiriyorum. ' diye konuştu.

HALKA SAHİP ÇIKAN YOBAZ OLUYOR

Fazıl Say'la yaşadığı polemikten Şevval Sam'a gönderme yapan Nihat Doğan ' Fazıl Say tartışmamda da söylemiştir. Bu ülkede enteresan biçimde sistem öyle bir hale getirmiş ki Allah 'a küfreden, inançlara küfreden, türbana küfreden sanatçıları aydın diye gazlarken, müthiş büyük insan gibi sunarken dine sahip çıkan, halka sahip çıkan ne hikmetse gerici oluyor, yobaz oluyor. ' diye konuştu.

KİM KİMİ DÖVMÜŞ

Survivor yarışmasında Pascal Nouma ile yaşadığı kavga nedeniyle, Nouma ile aralarında bir problem olmadığını söyleyen Nihat Doğan ' Ben de Acun 'dan ham bantları gösterelim de kimin kimi dövdüğü ortaya çıksın dedim. Pascal beni nerede görse sarılıyor. ' dedi.

BEYAZ GAZETE