İlk Kez Uluslararası Ses Yarışması Başlıyor

Kral Pop Tv, Kral Tv ve 75 yerel kanaldan pazar akşamları yayınlanacak olan ve Dünyanın her yerinden yarışmacıların katılacağı Uluslararası ses yarışmasının basın toplantısı Kıbrıs Acapulco Otel'de yapıldı.

Yapımcılığını Tülin Sönmez'in üstlendiği yarışmanın basın toplantısı için; programın jürisinde bulunan Türkiye'de pek çok hit olmuş şarkıların aranjelerine imza atan Suat Aydoğan, bir çok ünlü isimle yüzlerce başarılı klip çeken en iyi klip yönetmenlerimizden Kemal Başbuğ , yarışma için özel hazırlanan jingle müziğinin aranjesini yapan başarılı DJ Burak Yeter ve yarışmanın sunuculuğunu yapacak olan yeni ikili Merve Sevi ve Öneder Bekensir Kıbrıs'talardı.

Söz ve Müziğini Murat Güneş'in yazdığı , aranjesini Burak Yeter'in hazırladığı ''Kır Zincirlerini'' jingle müziğini, pop müziğin genç ve sevilen seslerinden Eylem seslendirecek.

Basın toplantısı için Kıbrıs Acapulco otele giden sunucu ve jüriler, basın toplantısının ardından basın mensupları ile birlikte beach voley yaptıktan sonra, serinlemek için kendilerini denize attılar.

Kemal Başbuğ ve Suat Aydoğan'ın tüm yarışma boyunca sabit olacağı jüride, her hafta birbirinden ünlü Sürpriz Sanatçılar da konuk olarak jüride olacaklar.

Yarışmaya katılacak 10 yarışmacı 2 hafta ses ve sahne eğitimi için Kıbrıs Acapulco Otelde kampa girecekler. 10 kişilik profesyonel orkestra eşliğinde her hafta 2 kişinin eleneceği yarışma sonucunda, birinci olan kişiye single albüm çıkarma fırsatı doğuyor!..