Uğur'lu Pişti

Saba Tümer gittiği bir partide Azade Balkaner'le pişti olunca mekanı hemen terk etti. Daha sonra eğlenceye çıkan Tümer, geceyi çapkın playboy Uğur Güven'le noktaladı

AZADE'Yİ GÖRÜNCE KAÇTI
Sunucu Saba Tümer, önceki gün hızlı bir geceye imza attı. Nişantaşı'nda düzenlenen bir partiye katılan Tümer, burada 'Kocam ' dediği Mehmet Aslan'ın sevgilisi Azade Balkaner'le pişti oldu. Arasının limoni olduğu Azade'yi görünce rahatsız olan Saba Tümer, partiyi erken terk etti. Mekanda çapkın playboy Uğur Güven'le koyu bir sohbete dalan güzel sunucu daha sonra soluğu Ortaköy'deki Sess Bar'da aldı.

DUDAK DUDAĞA EĞLENCE
Tümer'den sonra birçok ünlü isimle aşk yaşayan Uğur Güven de mekana giriş yaptı. Önce bir arkadaş olarak eğlenen ikili, gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti ilerleterek dudak dudağa aşk yaşadı. Mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih eden Tümer ve Güven, daha sonra çorbacıda buluştu. Patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran Saba Tümer ve Uğur Güven yemeği yarıda kesip hızla evlerinin yolunu tuttu.

* Kendinden yaşça küçük sevgilileriyle bilinen Saba Tümer yine kural bozmadı. Uğur Güven, bir dönem kendisinden 16 yaş büyük olan Çiğdem Kayalı'yla aşk yaşamıştı.

ASLAN KAPIŞMASI
'Mehmet benim kocam olur ' diyen Saba Tümer, iki sevgilinin arasını açmıştı. Güzel sunucu, Mehmet Aslan'a samimi mesajlar atınca Azade Balkaner'in tepkisini çekmişti. Tümer de bu tepki karşısında 'Dişten önce damak vardı ' diyerek kıskanç sevgiliye cevap vermişti.