Asena’ya canlı yayında makyaj testi

Ünlü oryantal Asena, 2. Sayfa adlı magazin programının bugünkü bölümünün açılışını yaptı, sözleriyle programın sunucularını kızdırdı. Canlı yayına makyajsız çıkan Asena'ya gerçekten makyaj var mı yok mu diye test yapıldı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı 2. Sayfa programını bugün Asena açarak seyirciyi şaşırttı.

Programın sunucularını eleştiren Asena, 'Benim gibi güzel bir kadın varken o iki satiriğin program sunmasına ne gerek var ' dedi.

Asena, 'Bir sürü lüzumsuz haber var bugün. Bir de gelip onları okuyacaklar. Niye okuyorlar anlamıyorum. Biz gerizekalı mıyız, okuyamıyor muyuz gazeteyi? Bu konuya el atmaya geldim, yeter ' diye konuşunca Yüksel ve Dağıstan'lı dayanamayarak, 'Bak yeter ' diye çıkıştılar.

Eleştirilerine devam eden Asena, 'Evde kaldı bunlar. Ama bu halde zor evlenirler. Biri uyanamıyor, biri ev işinden anlamıyor, bunlardan kadın olmaz, zor ' şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Dağıstanlı Asena'ya, 'Biz sana sabahtan beri iltifat yağdıralım, sen böyle konuş ' diye sitem etti.

'SIFIR MAKYAJLA ÇIKTIM '

Hızını alamayan Asena, 'Bir de bunlar makyaj yapıp çıkıyorlar. Ben sıfır makyajla çıktım, sadece kirpiğim var ' dedi.

Yüksel de, 'Eve peçeteyle sildik, gerçekten makyaj yok ' ifadesini kullandı.

Dağıstanlı'nın, 'Asena çok iyi çıkıyorsun ' sözü üzerine de Asena'dan iddialı bir açıklama geldi: 'Güzel bir kadınım ben. '

'Ne iyi oldu geldim buraya. Ben buraya hep neşeli gelirim, bunların suratı hep asık oluyordu. Bugün dediler ki; lütfen programı sen aç, sen çok enerjik bir kadınsın, bize ruh ver dediler, yalvardılar, kapılarda yattılar ,çikolata gönderdiler haydi neyse geleyim dedim ' diye konuşan Asena, 'Şaka bir yana ikiside benim canciğer arkadaşımdır ' dedi.

"KENDİMİ ÇOK BEĞENİYORUM"


Gülşen Yüksel, canlı yayında ıslak mendille Asena'nın yüzünü ıslak mendille silerek, makyaj olmadığını test etti.

Asenai 'Kendimi çok beğeniyorum. Çirkin diyenlere de sen benden daha çirkinsin diyorum. Asla bir lafın altında kalmam ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE