ID Card’ın Lansman Partisi Zuma Restaurant’ta Yapıldı

Istanbul Doors Group’un ve Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri işbirliği ile hayata geçirdiği ID Card’ın lansman partisi, dün akşam Zuma Restaurant’ta yapıldı.

İş dünyasının ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katılımıyla gerçekleşen gecede konuklar, yeme içme sektöründe bir ilke imza atan ID Card 'ın sağladığı ayrıcalıklar hakkında bilgi de aldılar.

Istanbul Doors Group, Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. işbirliği ile sektörde bir ilke imza atarak ID Card 'ı yarattı. Doors Group 'un yurtiçi ve yurtdışındaki restoranlarında ayrıcalıklar sağlayacak olan ve yeme içme sektöründe bu sayıda noktada geçerli olan, müşterilerine fiyat avantajının yanı sıra pek çok ayrıcalık sunan ilk sadakat kartı olma özelliği taşıyan ID Card 'ın lansman partisi, dün akşam Zuma Restaurant 'ta yapıldı. İş dünyasından pek çok sayıda konuğun yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış simalarının da katılımıyla gerçekleştirilen lansman partisinde, Doors Group yöneticileri konuklara ID Card 'ın sağladığı ayrıcalıklar hakkında bilgi de verdi.

İstanbul Doors Group 'un yurtiçi ve yurtdışındaki tüm işletmelerinde ayrıcalıklar sağlayan ID Card, Doors Group 'un 36 restoranında yapılan her harcamada, kullanıcılara puan kazandırıyor. Harcama tutarları yükseldikçe, daha fazla ayrıcalık sunan bir üst kart haline gelen ID Card; Classic, Platinum ve Black olmak üzere 3 farklı segmentte Doors Group müşterileriyle buluştu. Classic Card, 0-5.000 TL yıllık harcamada yüzde 1 puan kazanımının yanı sıra kişiye özel kampanyalar ile extra puan kazanma, doğum gününde 2 kat puan, Doors Mix dergi gönderimi, Doors aktivitelerinden ve kampanyalarından öncelikli haberdar olma avantajı sağlıyor. Yıllık 5.000TL – 50.000TL arası harcamada yüzde 5 puan kazandıran Platinum Card, Classic kart ile aynı özelliklere sahip. Yıllık 50.000TL ve üzeri yıllık harcamada yüzde 15 puan kazandıran Black Card sahipleri ise tüm avantajlara ek olarak yaz aylarında Anjelique 'e tekne transferi, yılda 2 kere Vogue 'da brunch gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.