Bir Hikayem Var...

‘Bir Hikayem Var’ sinema filminin çekimleri Edremit’te başladı. Başrollerini Kadir Doğulu ve Müge Boz’un paylaştığı film beş haftada tamamlanacak.

Talip Karamahmutoğlu 'nun senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmde ayrıca Bülent Çolak, Didem Soydan, Mustafa Uzunyılmaz, Suavi Eren, Haldun Boysan, Turan Özdemir, Teoman Kumbaracıbaşı, Ozan Akbaba gibi isimler oynuyor. Bu oyunculara Yeşilçam 'ın unutulmaz isimleri Nuri Alço, Coşkun Göğen ve Selçuk Özer gibi isimlerde eşlik ediyor.

Mert 'in (Kadir Doğulu) bir hayali vardır. Kendi filmini çekmek... İşte bunu gerçekleştirebilmek için en yakın arkadaşları Okay (Bülent Çolak) ve Aras 'la (Emre Sungur) yola koyulurlar... Filmi çekebilmek için aldıkları borç paralar ve söylemek zorunda kaldıkları yalanlar, bir süre sonra başlarına bela olur. Çıktıkları bu yolda, işler planladıkları gibi gitmeyince, kendilerini macera dolu, birbirinden komik olayların içinde bulurlar.

Müziklerini ise Yeşilçam 'ın ve Türk müziğinin efsane ismi Cahit Berkay 'ın yapacağı filmde, Cahit Berkay aynı zamanda konuk oyuncu olarak küçük bir rolde kendini gösterecek. “Bir Hikayem Var” filmi 2012 yılının sonunda vizyona girecek.