Bavuldan Oyuncu Çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan “Alemin Kralı” dizisinde Nihale karakterini başarıyla canlandıran güzel oyuncu Ececan Gümeci senaryo gereği bavula girdi.

Yapımcılığını Süreç filmin Yönetmenliğini Bülent İşbilen 'in yaptığı her perşembe akşamı ekrana gelen ve ilgiyle izlenen “Alemin Kıralı” dizisinde Nihale karakterini canlandıran Ececan Gümeci senaryo gereği bavula girer.

Nihale, eşinden yediği dayaktan kurtulmak için avukata başvurur. Avukat Nihale 'ye evden bir süre uzaklaşması gerektiğini söyler. Nihale dizide abisini oynadığı Şafak Sezer 'e kaçmak için bavul hazırladığı sırada eşi Metin Yıldız (Kubat) eve gelir. Evden gitmesine izin vermeyen Kubat eşi Nihale 'yi bavula koyar. Sabaha kadar bavulda kalır.

Dizide kocasından şiddet gören bir kadını canlandıran güzel oyuncu Ececan Gümeci, “Şiddete şiddetli bir şekilde karşıyız ve bütün kadınlarımızın yanındayım” dedi.

Sezon başından buyana kocası kubat tarafından şiddete maruz kalan bir kadını canlandıran yetenekli oyuncu dizinin performansında başarılı bir yol çiziyor