'Uzun Hikaye'de Mahir Günşiray Ve Erkan Avcı Da Var

Türkiye’nin birçok önemli ismini oyuncu kadrosunda ağırlayan “Uzun Hikaye”de; sevilen oyuncu Mahir Günşiray savcı rolüyle, “Sakarya Fırat” dizisinin kadrosunda da yer alan, Altın Portakal ödüllü genç oyuncu Erkan Avcı ise, savcının İstanbul'dan gelen ayyaş yeğeni “Selami” olarak kamera karşısına geçti!

Osman Sınav 'ın, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Cihat Tamer, Mustafa Alabora, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Ufuk Karaali gibi birçok usta oyuncuyu konuk eden yeni filmi “Uzun Hikaye”de Mahir Günşiray ve Erkan Avcı da rol aldı. Aile içinde despot bir baba, görevli olduğu kasabada ise hukukla kurduğu baskı sayesinde saygınlık görmeye alışkın “savcı” rolünde Mahir Günşiray; senaryoda iç içe yer alan mizah ve drama unsurlarını, izleyicide iz bırakacak harika bir performansla yorumluyor.

Son dönemde rol aldığı birçok sinema filminde dikkat çeken, 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali 'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen genç oyuncu Erkan Avcı ise; savcının İstanbul 'dan gelen ayyaş yeğeni “Selami” rolünde. Osman Sınav; üç sezondur, yapımcılığını üstlendiği “Sakarya Fırat” dizisinde rol alan Avcı 'nın oyunculuğunu çok beğendiğini dile getirirken, genç oyuncuya beyazperde de şans vererek oyunculuğuna duyduğu güveni ortaya koyuyor.