Jessie J İlk Kez İngiltere Kraliçesi İle Tanıştı

İngiltere’nin en önemli müzik yarışması olarak gösterilen The Voice UK’de müzik koçluğu yapan Jessie J, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in tahta çıkışının 60. yıldönümü kutlaması Diamond Jubilee için düzenlenen konserde sahne aldı ve ilk defa Kraliçe ile tanıştı.

Kraliçe 'nin sekreteri tarafından gönderilen davet mektubu ile konserde sahne alması istenen Jessie J, Grazia dergisine verdiği röportajda mektubu anı defterinde sakladığını ve çok gururlandığını belirtti.

Ayrıca The Voice programında odasına yoga matı talep ettiği şeklinde dedikoduların da aslı olmadığını, “diva talepleri” olmadığını ifade eden Jessie J, rahatlatıcı etkisinden dolayı bir kokulu mum ve küçüklüğünden beri sakinleşmesine yardım eden bir lava lambası istediğini ekledi.

Röportajında imajını nasıl değiştireceğine dair ipuçları da veren sanatçı, artık büyümek istediğini, çizgi film karakteri görüntüsü katan kahküllerinden kurtulacağını belirtti ve sert bir görüntü katan siyah saç rengini değiştireceğini ifade etti.

Jessie J 26 Haziran Salı günü Pozitif Günler kapsamında Küçükçiftlik Park 'ta muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.