Antalya En Güzel İle En Yakışıklı Modelini Seçti

Antalya’da ilk defa gerçekleştirilen “Model Of Antalya Migros” yarışmasının görkemli finali, alışveriş merkezinde düzenlenen kokteylin ardından, başlayan final gösterisi ve muhteşem bir kutlama ile gerçekleştirildi.

Ece Türkiye tarafından yönetilen Antalya Migros Alışveriş Merkezi yine bir ilke daha imza attı.

Güzellikleri ve yakışıklıklarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yarışmacılar Esline Ajans' tarafından organize edilen tüm çalışmalarının ardından, final gecesinde Alışveriş Merkezi içerisinde özel olarak kurulan platformda jüri karşısına çıktılar. Birbirinden değerli ünlülerden oluşan jüri, 12 bayan ve 12 erkek yarışmacıdan oluşan, 24 genç finalistin arasından kral ve kraliçeyi seçebilmek için oldukça zorlandılar. Finalistlerimiz “Model Of Antalya Migros” 'un Reklam çalışmalarındaki yüzü ve birincilik ödülünü kazanabilmek için jüri ve halk karşısında 2 saat süren gösterişli performanslarını sergiledilerSempatik tavırları ve esprili sunumuyla geceye renk katan ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve jüri üyeleri Vizyon Ajansın sahibi Atilla Kaplakarslan başkanlığında, modacı Neslihan Yargıcı, , Migros Ticaret A.Ş. Antalya Şube Müdürü Yücel Kaçar, İstanbul 'dan Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ve 1992 yılı mankenler kraliçesi Dermatolog Dr. Meltem Şentürk geceye eşlik ettiler.

Kral ve Kraliçe adayları podyumdan abiye, takım elbise ve günlük kıyafetlerin yanı sıra bikinili ve mayolu geçiş yaptılar.

Yarışmada bayanlar da Deniz Szablewski ve baylar da Vedat Örsoğlu Migros 'un Kral ve Kraliçesi seçilirken, ikinciliği Duygu Yıldız ve Cihan Sıvacıoğlu, üçüncülüğü ise Pınar Akılveren ve Timur Kosovalı aldılar.

Yarışmada bayanlar da birinci olan Deniz Szablewski 'nin kraliçe tacını Antalya Migros Alışveriş Merkez Müdürü Onur Akyol takarken, baylarda ise Kral Vedat Örsoğlu, tebrik çiçeğini ünlü modacı Neslihan Yargıcı 'nın elinden teslim aldı.
Ayrıca, Sosyal Medya Güzeli ünvanını almaya facebook üzerinden yapılan oylamalar sonucunda Gül Gün ve Kaan İnanlı hak kazandı.