Müjdat Gezen “Ergen Dede” Oldu

Usta oyuncu Müjdat Gezen, yakında Star Tv’de başlayacak olan ibret-i ailem dizisinde, ailenin “sorunlu dedesi Muhsin” rolüyle sevenleriyle buluşacak.

Rezil olmaktan usanmayan, amaçlarına ulaşmak için her yolu mübah sayan, kötü ama küçük, zeki ama şanssız Küçükbaş ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizide Gezen, “Dünya bir gündür, o da bugündür.” Sloganıyla tıpkı ergenler gibi ailesini beğenmeyen, ayrı eve çıkmak isteyen, ailesine karşı asilik yapan, maceraya atılmaktan ve deneyimler yaşamaktan çekinmeyen ailenin en yaşlı üyesi Muhsin karakterini canlandırıyor.

İbret-i Ailem, usta oyuncu Müjdat Gezen 'i ekranlardan uzak kaldığı 5 yılın ardından sevenleriyle buluşturacak.

İbret-i ailem

Onların hikayesi, evde kalmışların, işsiz güçsüzlerin, yırtmaya çalışanların, hayatından memnun olmayanların hikayesi.

Onlar Küçükbaş ailesi…

Ufak amaçları olan ama yanlış yoldan koşan insanlar…

NTC Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği İbret-i Ailem 'in yönetmen koltuğunda Geniş Aile 'nin başarılı yönetmeni Ömer Uğur yer alıyor. Mehmet Yiğit Alp 'in yapımcısı olduğu dizinin genel koordinatörlüğünü Nazlı Heptürk yapıyor. Senaryosu Murat Emre Kaman- Mehmet Emrah Kaman kardeşlere ait olan dizinin başlıca rollerinde Müjdat Gezen, Zafer Algöz, Şebnem Sönmez, Olkan Serdar Yıldız, Gonca Vuslateri, İnanç Koçak, Melda Gür, Ümit Çırak, Çağlar Çorumlu, Hande Doğandemir, Mert Yavuzcan ve Ali Barışık yer alıyor.