Beyaz Gazete Ruslana'yı ağırladı

Ankara Alışveriş Festivali kapsamında konser için Ankara'ya gelen 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi Ruslana, festivalin çok büyük ve çok profesyonel bir organizasyon olduğunu ifade ederek, "Konser için teklif geldiğinde çok sevindim. Türkiye’yle alakalı bir şey gelince hemen heyecanlandım" dedi.

Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest) kapsamında bu akşam Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi'nde konser verecek olan Ukraynalı sanatçı Ruslana Beyaz Gazete 'nin sorularını yanıtladı.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesine birinciliği götüren Ruslana, Ankara 'nın dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu ve başkenti çok beğendiğini söyledi.

'FESTİVALİN ORGANİZASYONU ÇOK PROFESYONEL '


Ankara Alışveriş Festivali 'nin çok büyük  ve çok profesyonel bir organizasyon olduğunu ifade eden Ruslana, “Festivali çok beğendim, çok etkilendim. Konser için teklif geldiğinde çok sevindim. Türkiye 'yle alakalı bir şey gelince hemen heyecanlandım. Sanırım bu konseri çok insan izleyecek” şeklinde konuştu.

RUSLANA'NIN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

'ANKARA'DA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM '

Ankara 'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ruslana, “Buraya gelmek için Ukrayna 'daki UEFA Euro 2012 'yi bıraktım” dedi.

'EUROVİSİON'DA KALBİM HEP TÜRKİYE'DEN YANA '


Bu yılki Eurovision şarkı yarışmasıyla ilgili düşüncelerini de paylaşan Ruslana, “Sırbistan 'ı ve Azerbaycan 'ı çok beğendim. Ama her sene benim kalbim Türkiye 'den yanadır” ifadelerini kullandı.

Ruslana Beyaz Gazete'yle yaptığı röportajın ardından Beyaz TV 'de Moderatör programına konuk oldu ve canlı performans sergiledi.

Ruslana, ardından heyecanla vereceği konserin yolunu tuttu.

Ukraynalı sanatçı Ruslana Ankaralılarla saat 19.30 'da Ankamall Alışveriş Merkezi'nde buluşacak.
Burcu Kandemir-Beyaz Gazete