Şebnem Ferah Ve Athena Gençleri Çoşturdu

Vodafone FreeZone’un dolu dolu geçen bir ders yılının ardından gençleri müzik ve eğlence ile buluşturmak üzere hayata geçirdiği “Vodafone FreeZone Festivalleri”, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampusu’nde gerçekleşen Şebnem Ferah ve Athena konserleriyle sona erdi.

Vodafone FreeZone Festivalleri, İstanbul konseriyle Türkiye 'nin 9 ilinde toplam 500 bin gence ulaşmış oldu.

31 Mayıs 2012 - Vodafone 'un “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone 'un Türkiye 'nin 9 iline yayılan “Vodafone FreeZone Festivalleri”, 30 Mayıs Çarşamba akşamı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampusu 'nde gerçekleşen muhteşem bir final ile sona erdi.

Şebnem Ferah ve Athena 'nın gençlere Unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattığı gecede, Şebnem Ferah müthiş sahne performansıyla bir kez daha gençleri kendine hayran bırakırken, Athena ise her zamanki yüksek enerjisiyle gençleri coşturdu.

Gökhan Öğüt: “Gençlerin dinamizmi, bizim en önemli ilham kaynağımız”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone FreeZone Festivalleri ile bugüne kadar toplam 9 ilde gençlerle buluştuklarını ve tüm illerde büyük bir coşku ve heyecanla karşılandıklarını anlattı.

Öğüt, şunları söyledi: “Gençlerin dinamizmi, Vodafone FreeZone için en önemli ilham kaynaklarından biri. Onların bitmeyen enerjisine aynı coşkuyla yanıt vermek, gençliklerini özgürce yaşayabilecekleri platformlar yaratmak bizim için çok önemli. Bu doğrultuda, Mayıs ayının başında, ders yılının ardından gençlerin streslerini atarak arkadaşlarıyla dilediklerince eğlenmeleri için Vodafone FreeZone Festivalleri 'ni başlattık. Müziğin gençler için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz; müziği odağına yerleştirdiğimiz tüm etkinliklerimizde de bunu bir kez daha görüyoruz. Türkiye 'nin 9 ilini gezdiğimiz festivalimizde tüm illerde inanılmaz bir coşku ve katılımla karşılaştık. Bizim için en önemli geri dönüş, gençlerimizin bu yoğun ilgisi. Önümüzdeki senelerde Türkiye 'nin çok daha fazla iline yayılan, daha büyük organizasyonlarda gençlerimizle bir araya gelmeyi umuyoruz.”

Festival alanı, renkli sürprizler ve oyunlarla dopdolu!

Arkadaşlarıyla özgürce eğlenmek isteyen gençler, interaktif oyunlar oynayarak vakit geçirdiler ya da Define Avı 'na katılarak cep telefonları ile kampüsün değişik yerlerindeki sanal hediyeleri kazanma şansı elde ettiler. Oyunda en çok puan toplayan şanslı define avcısı, Türkiye 'nin ilk operatör markalı tableti Vodafone Smart Tab 10 kazandı.