Can Bonomo'nun Ağzını Açık Bırakan Güzel Dereceye Bile Giremedi

Miss Turkey 2012'de Eurovision'a şarılarıyla katılan Can Bonomo, gönlünü yarışmanın 7 numaralı güzeline kaptırdı.

Miss Turkey 2012'de Eurovision'a katılan Can Bonomo da sahne aldı. Bonomo ilk once Eurovision parçası olan Love Me Back'i seslendirdi. Bonomo, şarkıdan sonra 'Yarışmaya gelmedim bu aksam, başvurdum ben de ama doğumumda bir problem olmuş ' derken yarışma favorisini şöyle açıkladı: 'Ben 7 numarayı gönlümüzün güzeli ilan ediyorum bu arada '.

Bonomo, sonrasında 'Sadri Alışık'ı analım ' diyerek Ali Baba şarkısını seslendirdi.

DERECEYE GİREMEDİ

Miss Turkey 2012'de tacın sahibi Açalya Samyeli Danoğlu oldu. Danoğlu, Türkiye'yi Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil edecek. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'ndaki gecede; ikinciliği Çağıl Özge Özkul alırken, İlknur Melis Durası ise 3'üncü oldu. 14. numaralı yarışmacı Meltem Tüzüner ise ismini 4'üncülüğe yazdırdı. Yarışmada 20 güzel mayo ve gece için özel hazırlanan tuvaletleriyle boy gösterdi.

BUKET AÇIKGÖZ KİMDİR

Tam ismi:Buket Açıkgöz

Doğum Tarihi: 24 nisan 1989

Doğum Yeri: Trabzon (yarışmaya İstanbul 'dan katılıyor)

Eğitimi: Tekstil ve Moda tasarım öğrencisi

Mesleği: Öğrenci, gelecektemodellikte kariyer yapmayı planlıyor.

Hobileri: Moda tasarım öğrencisi olmasından dolayı çizim üzerine hobisi var. Yeni boyama teknikleri denemeyi, çiçek desenleri çizmeyi seviyor. Spor yapmaktan ve alışveriş merkezlerini gezmekten hoşlanıyor.

Annesi ve babası 12 yaşındayken ayrılmışlar. Annesi, anneannesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşıyor. Yarışmaya katıldığından babasının haberi yok.