Bayburt’ta “feridun Düzağaç” Rüzgarı Esti

Bayburt Üniversitesi 3. Bahar Şenlikleri kapsamında Bayburt’ta sahne alan Feridun Düzağaç, üniversiteli hayranlarını verdiği muhteşem konserle coşturdu.

Genç Osman Stadı'nda dün akşam Bayburtlu hayranlarıyla buluşan Feridun Düzağaç, eski ve yeni albümünde yer alan şarkıları seslendirdi. Konser sırasında başlayan sağanak yağışa rağmen alanı dolduran üniversiteliler, sanatçının söylediği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde dans edip adeta kendinden geçti. Uzun süre yağmur altında devam eden konser, yağışın doluya dönmesi üzerine sona erdi.

Kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kalan ve hava muhalefetinden dolayı konserini erken bitirmek zorunda kaldığı için üzüntüsünü dile getiren Feridun Düzağaç, Bayburtlu hayranlarıyla buluşmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek, üniversite adına kendisine takdim edilen çiçek için teşekkür etti. Konseri vatandaşlar da ücretsiz olarak izledi.

2011-2012 Mezuniyet Töreni’nin de yer aldığı Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında bu akşam da Şehit Osman Stadı’nda Emre Aydın sahne alacak .

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.