Uygur Kardeşler Beylikdüzü'nü Güldürdü

Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler Beylikdüzü’ne kahkaha dolu bir akşam yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, usta oyuncuları ve birbirinden güzel tiyatro oyunlarını tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve sanat şehri Beylikdüzü'nde her hafta farklı bir oyun izleyicileriyle buluşuyor.

İzleyicilere sunulan tiyatro oyunları kapsamında bu hafta sahneyi Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin oynadığı 'Benimle Oynarmısın ' isimli oyun aldı. Tiyatro oyununu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ile birlikte yoğun bir kalabalık izledi. İki farklı karakterdeki kardeşin gündelik yaşam içerisindeki ilişkilerinin çatışmalarının konu edildiği üç perdelik oyun, sırasında izleyiciler kimi zaman kahkahalarla gülerken kimi zaman da duygusal anlar yaşadı.

Sanatçılar, Kültür Merkezine Hayran Kaldı


İzleyicilerden yoğun alkış alan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler oyun sonunda, Kültür Merkezinin Beylikdüzü için büyük bir kazanç olduğunu ifade ederek başkan Yusuf Uzun 'a muazzam bir mekân kazandırdığı için teşekkürlerini ilettiler. Program Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlere izleyicilerin alkışları arasında çiçek takdimi ile sona erdi.