Mustafa Sandal 'Rüya Takımı'nda!

Çocukları spor ve Olimpiyat Oyunları ruhu ile buluşturacak olan Rüya Takım’ına milli sporcuların yanı sıra sporla iç içe olan sanatçı Mustafa Sandal da dahil oldu.

Eşi ile beraber çocuklarına spor sevgisi aşıladıklarını belirten Mustafa Sandal, Okulumdan Olimpiyat Oyunları 'na Projesi kapsamında Türkiye 'de çocuklara ve aileleri spor bilinci kazandırılmasına elçilik edecek

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru Procter&Gamble (P&G), Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile beraber çocukların, gençlerin ve ailelerinin spora teşvik edilmesi için “Okulumdan Olimpiyat Oyunları 'na Projesi”ni başlatıyor. 81 ilde 81 okulda spor alanlarının iyileştirileceği ve olimpik kitlerin çocuklara ulaştırılacağı “Okulumdan
Olimpiyat Oyunları 'na Projesi”ne destek vermek için projenin lansmanına katılan sanatçı Mustafa Sandal, sporun hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:

“Çok küçük yaşlardan beri düzenli spor yapan biri olarak, P&G ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi 'nin başlattığı Okulumdan Olimpiyat Oyunları 'na projesinin amacını yürekten destekliyorum. Eşim ve ben çocuklarımıza spor ruhu aşılamak ve onları spora teşvik etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu proje sayesinde değerli sporcularla beraber tüm Türkiye 'deki çocukları sporun birleştirici ve barışçı ruhuyla buluşturacak olmak, bu amaca katkıda bulunmak bana inanılmaz heyecan veriyor.”

Rüya Takımı 'nın diğer üyeleri arasında Olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu, milli atlet Nevin Yanıt, milli badmintoncu Neslihan Yiğit ve spor psikologu Ceren Tokdemir yer alıyor.

Lansmana katılan Olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu kendisine bugüne kadar destek verenlere teşekkür etti ve “Okulumdan Olimpiyat Oyunları 'na Projesi, spor ruhunu ülkeye yaymak ve geleceğin değerli sporcularını yetiştirmek adına çok önemli bir girişim” dedi.

8 yaşında spora başlayan milli badmintoncu Neslihan Yiğit proje ile ilgili şöyle konuştu: “ 'Okulumdan Olimpiyat Oyunları 'na Projesi ile belki de hayatında hiç spor yapma fırsatı bulamamış çocuklara ulaşacağız ve onların hayatına önemli katkılarda bulunacağız.”

Türkiye 'yi uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil etmiş olan milli atlet Nevin Yanıt ise şunları söyledi: “Her çocuğun sporcu olabilmesi için maddi ve manevi desteğe ihtiyacı vardır. Bu proje sayesinde çocuklarımızın yüzünü güldürecek olmak beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor.”