Murat Kekilli İran'da Konser Verecek

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, 32 yıl aradan sonra İran'da konser verecek. En son Türkiye'den Emel Sayın İran'da konser vermişti.

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, uzun bir aradan sonra sürprizlerle dolu yeni albümüyle hayranlarıyla buluşacak. “Bu Akşam Ölürüm” şarkısına İranlı sanatçı Kamran Rasoolzahed ve Amerikalı sanatçı Della Miles ile düet yapan Kekilli oldukça heyecanlı. Müzik direktörlüğünü Teoman Alpsakarya 'nın yaptığı “Tensel Temas” adlı albüm 20 Mayıs 'ta çıkacak.11 Mayıs'ta İran 'da konser vermeye hazırlanan sanatçı, “En son 32 yıl önce Emel Sayın İran 'da konser vermiş. Yıllar sonra Türkiye 'den benim konser verecek olmam fazlasıyla beni sevindirdi” dedi.

İranlı sanatçı Kamran Rasoolzadeh 'in “Bu Akşam Ölürüm” şarkısını ilk duyduğunda Türk öğrencilere kimin okuğunu sorup menajeri vasıtasıyla kendisine ulaştıklarını belirten Murat Kekilli, “Bu düetle kardeşliğin farkına vardık. Her şeyiyle etkilenebilecek, kırılgan bir albüm oldu.” dedi.
Kamran Rasoolzahed ile stüdyoya girmeden önce Taksim 'de buluşup tanıştıklarını söyleyen Murat Kekilli, “Albümde damar şarkılarda var. Kendimin dinleyeceği bir albüm oldu.Çok güzel olunca insan bazen paylaşamaz. Sevgilisini, çok sevdiği bir şeyi paylaşamaz. Bazen benim olsun diyor insan” diyerek özverili bir çalışma yaptıklarının altını çizdi.