Cem Özer öyle bir laf etti ki...

İvana Sert'i güzel bulmadığını söyleyince, "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" yanıtı alan ünlü şovmen Cem Özer'den tokat gibi cevap geldi. Cem Özer, "Bebekteki kızları görenler İvana Sert'e dönüp bakmazlar bile. Bu kadar makyaja, bu kadar bakıma o kadar olsun. Ben de epilasyon yapsam o kadar olurum yani" dedi.

İvana Sert'i güzel bulmadığını söyleyince, 'Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ' yanıtı alan ünlü şovmen Cem Özer'den tokat gibi cevap geldi. Cem Özer, 'Bebekteki kızları görenler İvana Sert'e dönüp bakmazlar bile. Bu kadar makyaja, bu kadar bakıma o kadar olsun. Ben de epilasyon yapsam o kadar olurum yani ' dedi.

Cem Özer, programı Laf Lafı Açıyor'da, Ivana Sert'e 'Kral Müzik Ödülleri 'nde gördüm. Öyle güzel değilmiş. Laleli ve Aksaray 'da bunlardan çok var ' deyince ortalık karışmıştı.

Özer'in bu sözlerine Sert'in yanıtı ise ağır olmuştu. Sert, ' 'Cem Özer 'e bir Türk atasözüyle cevap vermek istiyorum ' diyerek söze başladı ve sözünü 'Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Cem Özer benim yanımdan bile geçemez ' şeklinde bitirmişti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programına telefonla bağlanan ünlü şovmen Cem Özer, İvan Sert olayının detaylarını anlattı.

'Bizim ülkemizde bazı şeyler abartılıyor. Yoktan insanlar var ediyoruz ' diyen Özer, 'Ve ben ona sebep bulamıyorum. Hak edecek bir çok insan varken niye isim yaratma peşindeyiz? Niye birilerini pompalama peşindeyiz? Niye insanlarımıza afyon verme peşindeyiz? Niye uyutma peşindeyiz? Bunu merak ediyorum ' dedi.

İvana Sert'in yarışma programına ara sıra göz attığını belirten Cem Özer şunları söyledi:

'Geçmişe dönelim Yurdal Sert 'in karısı olarak sosyeteye girdi. Tuhaf, tuhaftan da öte aşırı dekolte kıyafetleriyle magazinin dikkatini çekti. Hatta bir ara dalga konusu da oldu o kıyafetler. kocası bunu kıskanmıyor mu diyorlar. Kocası da çok övündü, hayır ben beğeniyorum diye. Sonra birden bire bu kadın modacı diye karşımıza çıktı. Bir takım insanların kıyafetlerini eleştirmeye paşladı. Eğer İvana Sert modacıysa Cemil İpekçi'ye, Cengiz Abazoğlu'na başka isimler koymak lazım. '

'ABARTILACAK BİR DURUM YOK '


Bu tip şeylerle hiç bir zaman ilgilenmediğini ifade eden Özer, 'Kral tv müzik ödüllerinde gördüm. Bebekteki kızları görenler İvana Sert'e dönüp bakmazlar bile. Bu kadar makyaja, bu kadar bakıma o kadar olsun. Ben de epilasyon yapsam o kadar olurum yani. Bu kadar abartılacak bir durum yok ' şeklinde konuştu.

'BİR ZAHMET TÜRKÇE ÖĞRENSİN '


'Laleli ve Aksaray 'da bunlardan çok var ' sözlerine de açıklık getiren Cem Özer, 'İnsanların aklına hemen başka amaçla zorla çalıştırılan köle kadınlar geliyor. Hayır oralarda bavul ticareti yapılıyor. Orada Rusça tabelalar var. Mağazalarla dolu ve her birinde de Eski Sovyet boluğu diyelim Ruslar, Bulgarlar, Yugoslavlar var. Bu tip insanlar çalışıyor mağazalarda satış elemanı olarak. Yanlış anlaşılmasın. Gerçekten ondan çok var. Niye İvana Sert var hayatımızda? Niye Yurdal Sert var hayatımızda. Ben bu isimleri niye bilyorum hiç ilgilenmediğim halde. Niye hafızamda yer işgal ediyorlar? Ne yaptılar, insanlara ne verdiler? 10 yıldır bu kadın türkiye 'de. Moldov bakıcılar 6 ay Türkiye'ye geliyorlar, Türkçe öğreniyorlar. Bir zahmet Türkçe öğresin ' şeklinde konuştu.

İvana Sert'in, 'Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Cem Özer benim yanımdan bile geçemez ' şeklindeki yanıtına ise Özer şöyle karşılık verdi: 'Geçen ben ciğer aldım. Böyle biraz arttı, koydum bahçeye kediler var diye kimse uzanmadı. '

IŞIKSAÇAN 'DAN İVANA ESPRİSİ

Özer 'in bu açıklamaları üzerine Tayyar Işıksaçan da İvana Sert 'in konuşmasını taklit ederek 'Bizimle değilsin Cem ' diyerek güldürdü. BEYAZ GAZETE