"Benden kısa boylu biriyle olamam"

Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, hayatına giren bütün erkeklerin uzun olduğunu belirterek, "Eskiden kriterlerim yoktu, gönüller bir olsun derdim. Ama artık kriterlerim var. Bende kısa boylu biriyle çok zor" dedi.

Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, hayatına giren bütün erkeklerin uzun olduğunu belirterek, 'Eskiden kriterlerim yoktu, gönüller bir olsun derdim. Ama artık kriterlerim var. Bende kısa boylu biriyle çok zor ' dedi. Güzel şarkıcı, eski sevgilisi müzisyen İsmail Tunçbilek 'i albüm çıkarmak için kullandığı iddialarını da yalanladı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Eski sevgilisi müzisyen İsmail Tunçbilek ile yaşadığı ilişkiyle ilgili, 'Hayatta her şey tecrübe. Ben hayatta hiçbir zaman keşke yaşanmasaydım demem ' diyen Gürsel yaşadığı bu ilişkiden pişmanlık duymadığını belirtti.

'KEŞKE İSMAİL İLE DOST KALABİLSEYDİK '

Yaşadığı her ilişkinin bir tecrübe olduğunu ifade eden Gürsel, 'Ama hatalar insanlar için. İsmail ile keşke dost kalabilseydik. Bizim en büyük hatamız bu oldu. Çünkü iyi bir müzisyen. Ben her zaman onu iyi bir müzisyen olarak anmak isterim. Benim albümümde de emeği çok büyüktür. Ama tabiî ki kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım var ona karşı. Benimle alakalı çok kötü söylemlerde bulundu. İlişkinin arkasından sessiz kalmaktır insanın asaleti. Ben her zaman bu ilişkinin ardından sessiz kaldım. En çok konuşan karşı taraf oldu. Müziğiyle konuşulması gerekirken Twittter üzerinde sürekli Ece Gürsel şöyle böyle dedi. Bir şeyler yaşandı ve bitti ' şeklinde konuştu.

'ALBÜM ÇIKARMAK İÇİ KULLANMADIM '

Tunçbilek ile albüm yapmak için ilişki yaşadığı iddialarını da yalanlayan Gürsel, 'Albümümün yapımcısı zaten benim. İsmail sadece müzisyenlerimi ayarlıyordu. Bizim aramızda profesyonel iş disiplini de vardı. Eğer dilini tutsaydı biz bu durumda olmazdık ' dedi.

'KISA BOYLU BİRİYLE ÇOK ZOR '

'Eskiden kriterlerim yoktu ama şimdi var. Kısa olmasın, boyuma uygun olsun ' diyen güzel şarkıcı, 'Hayaıtma giren bütün erkekler uzundu. Kesinlikle benden uzun olmalı. Kısa boylu biriyle çok zor ' şeklinde konuştu.

'BİR KERE AŞIK OLDUM '

İlişkilerinde hiç terk eden taraf olmadığını söyleyen Gürsel, 'Saygının bittiği yerde ilişki bitmeli. Benim en büyük saygının bittiği yerde ilişkiyi bitirmeyip sakız gibi uzatmam oldu. Ben hayatıma giren bütün insanları çok sevdim. Aşk başkadır o bir kere yaşanıyor. İnşallah o aşkın üzerine bir aşk daha yaşarım ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE