Adriana'nın Doktorundan İzin Yok!

Yerine en yakın arkadaşı ünlü top model Erin Heatherton’u Türkiye'ye gönderiyor

Ünlü top model Adriana Lima, Antalya 'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show 'a, hamileliği nedeniyle doktorunun izin vermemesi üzerine katılamayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Türkçe yayınladığı mesaj ile “çok üzgün” olduğunu “2013 te görüşmek üzere” diyerek belirten Lima, 7-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek showda podyuma çıkmak üzere en yakın arkadaşı ünlü top model Erin Heatherton 'u gönderiyor.

Leonardo DiCaprio ile yaşadığı aşk ile son günlerde adından sıkça söz ettiren Amerikalı ünlü top model Heatherton, 8 Haziran Cuma günü düzenlenecek defilede “Kızıl Ajan” lakaplı ünlü Rus model Anna Chapman ile birlikte podyuma çıkacak. Victoria 's Secret 'in ünlü mankenlerinden Heatherton, sevgilisi Leonardo DiCaprio ile gelip gelmeyeceği konusunda ise bir açıklama yapmadı…

Heatherton, Facebook hesabında yayınladığı mesajında ise Antalya 'ya geleceğini resmen duyurdu. Heatherton, “8 Haziran 'daki Dosso Dossi Fashion Show 'a katılacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Antalya 'da görüşmek üzere” dedi…

KIZIL AJAN 'LA AYNI PODYUMDA

ABD'de 2010 yılında ortaya çıkartılan Rus casusluk şebekesinin üyelerinden “kızıl ajan” lakaplı Anna Chapman da defilede özel tasarım bir kıyafet giyecek. Heatherton ve Chapman, defile sonrasında düzenlenecek after partiye de katılacak.