Sibel Can Bostancı Gösteri Merkezi'nde Çoştu

Sibel Can yoğun istek üzerine Miami’den gelip önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir konser verdi.

Her fırsatta bu yaz benim yazım olacak diyen Can 'Miami 'den sıcak hava getirdim, kasetimde hareket getirdi hoppala adlı şarkıya da klip çekeceğim harekete devam ' şeklinde konuştu.

Kendisi Amerika'da iken Nur Yerlitaş'a iki kostüm diktiren Can keyiflede elbiselerini gösterdi hiç provasız dikildi ama tam bana göre diyerek Yerlitaş'ı övdü. Can2ı dinlemeye gelenler arasında 70'li yılların sevilen ismi özellikle Yeşilçam filmlerinde Türkan Şoray'ın ağzından dyduğumuz şarkıları seslendiren Handan Kara'da vardı. Kara ve Can konserin bir bölümünde beraber de bir eser okudular.

Buraya kadar gelmişken...

Konserin sürpriz konuğu ise Bülent Ersoy'du. Günay Restoran'da sahne alan Ebru Gündeş'i dinlemeye gitmeden önce Bostancı Gösteri Merkezi'ne saç ve makyaj yaptırmaya gelen diva habersiz sahneye çıkınca Can'ı şaşırttı. Aynı kuaförle çalışan iki ünlüden Ersoy, kuaförü konser sırasında Can'ı bırakamayınca Ersoy önce Bostancı Gösteri Merkezi'ne ardından Günay Restoran'a gitti. Ersoy 'buraya kadar gelmişken sahneye de çıkmadan olmaz dı derken Can ve Gündeş'i çok sevdiğini belirtip 'onları ben doğurdum o kadar' dedi. Sibel Can ve Ersoy'a finalde Yılmaz Morgül'de eşlik etti.

Kim öperse öpsün

Her fırsatta Burak Özçivit'i çok beğendiğini belirten Ersoy 'Ajda Kral'ın gecesinde öptü aman kim öperse öpsün isterse bütün mahalle öpsün banane ama beğeniyorum ayrı' diyerek gülerek Gündeş'in sahne aldığı mekanın yolunu tuttu.