Kainat Güzeli Cezayirde

Miss Globe Kraliçesi Banu Öztürk Cezayir de düzenlenen Miss Globe Algeria final güzellik yarışmasında jüri üyesi olarak davet edildi.

Bu gece Algeria tv de canlı olarak yayınlanacak olan yarışmada ilk defa sahneye çıkacak olan güzel dansıyla ve müziğiyle göz dolduracak. Türkiye Kraliçesi olarak davet edilen güzel ülkemizi bir kez daha temsil etmenin gurunu taşıyor. Miss Banu yanında götürdüğü Kahraman Aşk adlı kitabını Cezayir 'de yarışmacı kızlara hediye etti.Kitabı gören kızlar hayretler içerisinde imza attırmak için yarışa girdi birde jüri üyesi olunca ilgi fazla tabiî ki…

Ünlü Moda fotoğrafçısı Müjdat Kavas Miss Globe İnternational directoru ve birlikte yola çıkan Müjdat Kavas ve Banu Öztürk e Victoria 's Secret 'tan teklif geldi.Victoria 's Secret Kıbrıs Directoru Nil Keleşoğlu Banu Öztürk 'le çekim yapmak istediğini söyledi.Önümüzdeki Haftalar da Kıbrıs a gidecek olan Banu Öztürk ' 'Megan Fox,Orlando Bloom gibi dünya starlarıyla ve markalarıyla çalışan fotoğraflarıyla onları büyüleyen Müjdat Kavas ve Victoria 's Secret Kıbrıs Dırectorunden boyle bır teklıf aldığı için çok mutlu.

BEN DÜNYA STARI OLMAK İSTİYORUM

Banu Öztürk söz verdiği her şeyi gerçekleştiriyor bir bir…Hiç yerinde durmuyor…. Şu an Cezayirde bulunan güzel geçtiğimiz hafta klip çekti. Beşiktaş belediyesinin desteğiyle Sortie de çekilen klibin yapımcılığını Cinepark yapım post prodüksiyon şirketi üstlendi.Yönetmenliğini Ulaş Zeybek üstlendi.Bugune dek her şeyini kendisi yürüten Miss Banu iyi bir müzik şirketiyle dönüşte anlaşacağını ve bu işi profesyonel olarak yapmak için bir çok teklif aldığını Cezayir dönüşü bir müzik şirketiyle anlaşacağını her şeyi kendisinin yürütmek yerine iyi bir müzik şirketinden albümünü çıkaracağının da müjdesini verdi.

1TRİLYONLUK KOSTÜM

Cinepark yapım son teknoloji kullanarak çektiği klipte tam 70 kişilik ekiple çalıştı. Banu Öztürk Jennifer Lopez,Rihanna,Beyonce den daha güzel olmak onlar kadar başarılı olmak bir dünya starı olmak istiyorum diyerek Cinepark ekibinin en iyi klibi çekmesini istedi.Mayadroom ajanstan 60 kişilik yardımcı oyuncu,Tekin Seyrekoğlu Mücevherattan tam 1 trilyonluk kostüm getirten Banu Öztürk klipte Tekin seyrekoğlu 'nun özel tasarımı altın bikini,altın gerdanlık,altın taç giydi.Vücudunu altın rengi yapılan makyajla dans eden güzel herkesi hayran bıraktı…

MİSS BN& SHYN FALCONE İSMİNE HAZIRLIKLI OLUN

Miss Banu Öztürk,erkek kradeşi Şahin Öztürk ün altyapılarını hazırladığı muhteşem bir albüm hazırladı.Sanatçı ismi SHYN Falcone olan Şahin Öztürk Almanya 'da 10 yıldır müzik yapıyor.Avrupa 'da tanınan ve Emınem le ve bır cok ünlüyle sahneye çıkan Şahin Öztürk le birlikte hazırladığı müzikler evde kendiliğinden çıkıyor diyerek ben şiir yazıyorum Şahin müzik yapıyor ikisi bir araya gelince inanılmaz şeyler çıkıyor ortaya diyen Banu Öztürk SHYN FALCONE ile gitme parçasında düet yaptı.SHYN in de albüm hazırlığında olduğunu söyledi.

ALTIN VÜCUTLU DANS CEZAYİRDE

Kahraman aşk adlı albümde Gitme parçasına klip çeken güzel yakında raflarda ve tvlerde olacağının müjdesini verdi.İlk performansını da Cezayir de Hilton otel de bu akşam Miss Globe Algeria Final Show da sergıleyecek.

Kainat Güzeli Cezayirde