Kıvanç Tatlıtuğ Magnum’la Haz Peşinde

Son dönemdeki başarısıyla hızlı bir yükselişe geçerek ünü Türkiye sınırlarını aşan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl Magnum’un marka yüzü oluyor.

Magnum tutkunlarının, markaya en çok yakıştırdığı isim olan Tatlıtuğ, Josh Holloway ve Benicio Del Toro gibi dev isimlerin ardından Magnum reklam filmlerinde rol alan üçüncü erkek oyuncu ve ilk Türk olma unvanını da taşıyacak. Ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak 'ın çekeceği yeni reklam filmi önümüzdeki ay yayına girecek.

Ürünleriyle olduğu kadar iletişim kampanyaları için seçtiği isimler ve promosyonlarıyla da tüketiciyi hazla buluşturan Magnum, bu yıl ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yürüyecek. Ünü Türkiye 'yi aşan ve milyonlarca hayranı bulunan Tatlıtuğ, öncelikle Magnum 'un yeni reklam filminde rol alacak. Ünlü oyuncu daha sonra bir dijital kampanyayla sosyal medyada da Magnum severlerle buluşacak. Magnum 'un, Josh Holloway ve Benicio Del Toro 'nun ardından işbirliği yaptığı üçüncü erkek oyuncu olan Kıvanç Tatlıtuğ, markanın reklam filminde rol alan ilk Türk isim olacak. Çekimleri bu ay içinde tamamlanarak haziranda yayına girecek reklam filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstlenecek. Kampanyanın fotoğrafları ise ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz 'ın objektifinden yansıyacak.

Magnum tutkunları “Kıvanç” dedi

Magnum 'un birlikte çalışacağı isimleri tüketici ve hedef kitlenin beklentilerine göre seçtiğini belirten Magnum Marka Müdürü Aslı Erdoğan, “Gerçekleştireceğimiz kampanyaların öncesinde tüketicilerimizin beklentilerine yönelik araştırmalar yapıyoruz. Magnum tutkunlarının beklentilerini karşılamak adına yaptığımız araştırmalarda bu yıl Magnum tüketicilerinin ciddi bir oranda Kıvanç Tatlıtuğ adı üzerinde yoğunlaştığını gördük. Bu yıl birlikte çalışacağımız ismin belirlenmesi konusunda bu bizim için önemli bir veri oldu” dedi.