Laleli'de Wilma Elles Rüzgarı

LASİAD (Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği) tarafından “Laleli Fashion Shopping Festivali” kapsamında önceki akşam gerçekleşen defileyi yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Laleli Mesih Paşa caddesine kurulan 150 metre uzunluktaki podyumda “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Caroline karakteri Wilma Elles 'in başta olmak üzere ünlü mankenler Şenay Akay, Şebnem Schaefer, Didem Soydan, Selda Car yaklaşık 600 metre yürüyerek bir rekora imza attı. Toplam 40 mankenin katıldığı, koreografisini Öner Evez 'in yaptığı defileyi Ece Filiz(Türkçe) ve Anastasia (Rusça) sundu. Yoğun ilgi olan defilede vatandaşlar cep telefonu ve I Pad 'lerle fotoğraf ve görüntü çekerken birbiriyle yarıştı. Lasiad Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca 'nın açılış konuşmasını yaptığı organizasyonda, İTKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ' de katılarak konuşma yaptı. Defile sonrası Darkhill Otel de kokteyl düzenlendi.

Setleri kesinlikle bırakmam

Defile sonrası sorları yanıtlayan Wilma Elles ' Bu uzun podyumda alkışlar eşliğinde yürürken çok heyecanlandım. Bundan sonra defilelere de katılacağım ve tasarımlarda yapacağım. Ama setleri kesinlikle bırakmam. ' dedi