Erol Büyükburç Gözyaşlarını İçine Akıttı

Hayatını kaybeden eşi Emel Büyükburç ile olan bir hikayesini anlatan Erol Büyükburç duygusal anlar yaşadı.

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Büyükburç, Beyaz Tv ekranlarında Seda Sayan 'ın sunduğu programa konuk oldu. Hayatını kaybeden eşi Emel Büyükburç ile olan bir hikayesini anlatan usta sanatçı duygu dolu anlar yaşadı.

'BİZİMKİ YILDIRIM AŞKIYDI'
Eski eşi Emel Büyükburç ile ilk karşılamalarını anlatan Erol Büyükburç, eski eşine yıldırım aşkıyla tutulduğunu söyledi. Verdiği konser sırasında kendisine atılan gülü oldukça estetik bir şekilde yerden aldığını ve o andan eski eşiyle göz göze geldiğini anlatan Erol Büyükburç, 'O anda ikimiz de birbirimize tutulduk ' diye ekledi. Eski eşinin çok güzel bir kadın olduğunu belirten Erol Büyükburç yaşadıkları için 'O an benim hayatımın en kutsal anlarından biridir ' yorumunda bulundu.

'BU SON DANSIMIZ'
Eski eşi Emel Büyükburç 'un hastalandıktan sonra onun için büyük fedakarlıklarda bulunduğunu anlatan Erol Büyükburç, büyük aşkıyla ilgili hikayesini anlatırken ise duygu dolu anlar yaşadı. Rahatsızlığından dolayı eski eşini kendisinin tuvalete götürdüğünü anlatan Erol Büyükburç, yavaş adımlarla ilerlerken eski eşinin kendisine 'Bu son dansımız ' dediğini söyledi. 'Bu anı hiç unutmuyorum ' diyen Erol Büyükburç duygusal anlar yaşarken kelimeler boğazında düğümlendi.