Harvey Nichols Ankara’da Buluştular

Bay İnşaat’ın 42 Maslak projesi dünyaca ünlü ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato’nun fırçasıyla 29 Mayıs tarihinde Harvey Nichols Ankara mağazasında yorumlandı.

İlki geçtiğimiz hafta Harvey Nichols İstanbul 'da sergilenen, büyük ilgiyle karşılanan sanatsal çalışma Ankaralı sanat tutkunlarını da büyüledi. Etkinliğe sanat camiası başta olmak üzere, cemiyet ve iş dünyasından da Erol-Ceylin Özmandıracı, Gabi-Müjde Doenyas, Nevin Yönter, Melis Yamanlar, Beliz Büyükhanlı, Gülernur Aydın, Beril Çavuşoğlu, Nihal Tanrıkulu, Zeynep Köksalan, Işın Kurşaklıoğlu, Aylin Özal, Ebru Dağtekin, Visal Kaynak, Emine Ersan, Serpil-Damla Tüfekçi, Ezgi Uzunöz, Nermin Kılıçarslan, Nilgün Gülen, Gonca Karakaş, Müge Kılınçarslan, Pınar Sürenkök, Ceren Sür gibi isimler başta olmak üzere pek çok ünlü katıldı. Sanatçının yaklaşık 2 saat süren canlı performansı ardından Harvey Nichols mağazasının vitrininde yorumlanan 42 Maslak projesi 1 ay süresince sergilenecek.

Türkiye 'nin sanat konseptiyle inşa edilen ilk projesi Bay İnşaat - 42 Maslak Kuleleri 'ni yorumlayan Günseli Kato, Harvey Nichols Ankara mağazasının vitrininde kurulan şantiye dekorunda farklı bir çalışmaya imza attı. Beton zemin üzerine Bay İnşaat - 42 Maslak Kuleleri 'ni resmeden sanatçı canlı performansı ardından eserini mağaza ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Uluslararası arenada lüks modanın temsilcisi Harvey Nichols ile işbirliğine giden Bay İnşaat, A++ hedef kitleye sanat ile iç içe yaşamın temsilini sunmak için bu projeyi geliştirdi. Sanat ile inşa edilen Bay İnşaat - 42 Maslak Projesi sanat çalışmalarına canlı performansı ekleyerek bu hedefini vitrinlerde sergilemeyi tercih etti.