Halas Yatı'nda Ağırladı

İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali kapsamında gerçekleştirilen paneller sonrasında, etkinliği katılan konuklar, Demet Müftüoğlu Eşeli ile Alphan Eşeli'nin ev sahipliğinde, Selamlique kahvelerinin sponsorluğunda Halas yatı ile boğaz gezisi yaptılar.

İSTANBUL'74 bir kez daha,farklı, yaratıcı kulvarlardan uluslararası isimleri, Türk meslektaşları ile 25 - 27 Mayıs 2012 tarihlerinde İstanbul'da buluşturdu.

Üç gün süreyle gerçekleştirilen festivalin son günü, festivale katılan konuklar, Demet Müftüoğlu Eşeli ile Alphan Eşeli'nin ev sahipliğinde Halas yatındaki kokteyle katıldılar. Selamlique'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen kokteyle, Ceclia Dean, Mark Romanek, Jefferson Hack,Zoe Cassavetes, Nate Lowman, Riccardo Tisci, Pelin Batu, Meltem Cumbul, Ediz Elhadef ve Ayşe Kulin katıldı. Four Seasons Otel'den hareket eden Halas yatı, önce Eminönü sahiline ardından da Kanlıca'ya doğru rota çizerek konuklara İstanbul Boğazı'nı gezdirirken, konuklara Selamlique kahvelerinden ve Selamlique için özel olarak üretilen çikolatalar ikram edildi.

Geziye katılan ünlü konuklar İstanbul'un güzelliği karşısında büyülenirken, Selamlique kahveleri ve Selamlique çikolatalarıyla da Türk lezzetlerini tattılar.Konuklar daha sonra Suna Balıkçısı'nda akşam yemeğine katıldılar.